Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρίβερ, στην Κροατία (βίντεο)


Είναι πλέον επίσημο... 

Οι αιτήσεις για συμμετοχή του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο 11ο Four River Film Festival στην Κροατία καταχωρήθηκαν και αναμένονται με ενδιαφέρον οι τελικές ανακοινώσεις. 
Η συμμετοχή των δύο σχολείων των Γιαννιτσών θα γίνει με τις παρακάτω ταινίες: 
- 2ο Γυμνάσιο με την ταινία «School Alien» και 
- 2ο ΓΕΛ με την ταινία «Απουσίες».
Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για επίσημη είσοδο για την συμμετοχή των εν λόγω σχολείων στο 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρίβερ, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κάρλοβατς της Κροατίας.
 «School Alien» - 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών

Ο υπεύθυνοι καθηγητές για την παραγωγή της ταινίας του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών (School Alien), Γιώργος Γρηγοριάδης και Γεωργία Μικροπούλου, ευχαριστούν πολύ τις καθηγήτριες Αγγλικών Ευαγγελίδου Κατερίνα του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και Δουλγερίδου Ελένη του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, για τη μετάφραση των διαλόγων στα Αγγλικά.
Σε ότι αφορά στη θεματολογία της ταινίας, βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που συνέβη στη Νότια Κορέα το 2011. Ειδικότερα, πρόκειται για το λεκτικό, κοινωνικό και σωματικό εκφοβισμό που συμβαίνει σε ένα Ελληνικό Γυμνάσιο, με πολύ άσχημο αποτέλεσμα.

«Απουσίες» - 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

Υπεύθυνη καθηγήτρια η Μαίρη Χατζηγεωργίου.
Η θεματολογία της ταινίας σχετίζεται με την οδική συμπεριφορά.
Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης μελέτης σε ένα εγκαταλελειμμένο πάρκο καθοδήγησης, οι μαθητές σχολικής τάξης εξαφανίζονται ένας προς ένα. Στο τέλος, όλοι έχουν… φύγει!
Οι λόγοι είναι προφανείς.
Η οδική συμπεριφορά μερικών μας στερεί από την παρουσία πολλών. Έτσι, η εφαρμογή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας δεν αποτελεί επιλογή… είναι υποχρέωση.

Πολυσήμαντα τα μηνύματα και εξαιρετική δουλειά που έγινε από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές και στα δύο σχολεία.
Καλή επιτυχία!!!

Απολαύστε τα δύο βίντεο:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.