Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλαδικές 2018: Τα θέματα στα οποία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι

Τελευταίο κύριο μάθημα σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για το 1ο, το 2ο και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο.

Οι υποψήφιοι για τις σχολές του Πεδίου Ανθρωπιστικών, Νομικών & Κοινωνικών Σπουδών διαγωνίζονται σήμερα στο μάθημα των Λατινικών, όπου τα θέματα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία σε αντίθεση με τα απαιτητικά θέματα στην Ιστορία προχθές.

Αντίστοιχα, οι υποψήφιοι για τις σχολές του Πεδίου Οικονομίας & Πληροφορικής εξετάζονται στα θέματα του μαθήματος Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι και το δεύτερο μάθημα με αυξημένη βαρύτητα για το Πεδίο αυτό.

Τέλος, οι υποψήφιοι από την Ομάδα Θετικών Επιστημών εξετάζονται στο μάθημα της Χημείας, που επίσης έχει αυξημένη βαρύτητα για τους υποψηφίους που προσανατολίζονται για τις Επιστήμες Υγείας.

Οι Εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τρίτη 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα της Βιολογίας Προσανατολισμού και της Βιολογίας Γενικής Παιδείας, ενώ από την Παρασκευή 22 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα (Σχέδιο, Ξένες Γλώσσες κ.λπ).

Επισυνάπτονται τα σημερινά θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι μαθητές. 

Δείτε τα θέματα:

Λατινικών ημερησίων ΓΕΛ

Λατινικών εσπερινών ΓΕΛ

Χημείας ημερησίων ΓΕΛ

Χημείας εσπερινών ΓΕΛ

Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ημερησίων ΓΕΛ 

Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εσπερινών ΓΕΛ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…