Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βράβευση μαθήτριας του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών Βουλκούδη Αγγελικής από την Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD)

Η Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD) βράβευσε τη μαθήτρια Αγγελική Βουλκούδη του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στη γερμανική γλώσσα με ένα ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων στη Γερμανία. Το μάθημα της γερμανικής γλώσσας διδάσκει η καθηγήτρια Κατερίνα Προδρομίδου.

Ύστερα από πρόταση/έκθεση αξιολόγησης της καθηγήτριας Γερμανικών Κατερίνας  Προδρομίδου, η μαθήτρια της Γ’ τάξης του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, Αγγελική Βουλκούδη, βραβεύτηκε από το Διεθνές Πρόγραμμα Βραβείων (IPP) 2018 της Γερμανικής Παιδαγωγικής Υπηρεσίας Ανταλλαγών (PAD) για τις εξαιρετικές επιδόσεις της στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας.

Η Αγγελική Βουλκούδη και άλλοι τρεις μαθητές/τριες από άλλα σχολεία της Ελλάδας στα οποία διδάσκεται η γερμανική γλώσσα, επιλέχθηκαν για ένα ταξίδι τεσσάρων εβδομάδων στη Γερμανία (Βόννη, Αμβούργο, Βερολίνο, Μόναχο) ώστε να συναντηθούν με μαθητές/τριες προερχόμενοι/ες από 91 χώρες. Επίσης, οι βραβευθέντες/είσες μαθητές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ως μέλη μιας διεθνούς ομάδας μαθητών/τριών πόλεις της Γερμανίας, να επισκεφθούν αθλητικές και νεανικές εκδηλώσεις καθώς επίσης πανεπιστήμια, μουσεία, θέατρα και άλλα πολιτιστικά ιδρύματα, ώστε να αποκομίσουν μια σύγχρονη και αυθεντική εικόνα της Γερμανίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…