Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές στο Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Πέλλας

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου  2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής ενότητας Πέλλας , (Διοικητήριο) και από  ώρα: 17.00  έως: 21.00, θα  διενεργηθούν  εκλογές  για την ανάδειξη του  Διοικητικού  Συμβουλίου  του Συνδέσμου, εξελεγκτικής επιτροπής  και  αντιπροσώπων  στην Π.Ο.Α.Σ.Α., για την τριετία: 2018 – 2021.
-Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ταμιακώς τακτοποιημένα  μέλη του  Συνδέσμου. Η ταμιακή τακτοποίηση θα είναι επιτρεπτή και την ημέρα των εκλογών.
-Όσα από τα μέλη  του Συνδέσμου επιθυμούν να θέσουν  υποψηφιότητα, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για την κατάθεση της  σχετικής αιτήσεως  μέχρι την: Τετάρτη  20 Ιουνίου 2018.
-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα: 6974605891 (Παρματάς Γεώργιος, περιοχή Έδεσσας), 6979383699(ΠαπαδόπουλοςΝικόλαος, περιοχή Γιαννιτσών) και 6944634278 (Καράς Βασίλειος για περιοχή Αριδαίας).
-Επαναλαμβάνουμε ότι, επειδή δεν θα υπάρξει απαρτία την 20-6-2018, να προσέλθετε μόνο την 27-6-2018 και ώρα 17.00’, οπότε θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση –Εκλογές,ανεξαρτήτως αριθμού παρόντων μελών.
-Η ενεργός συμμετοχή όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος                                  ΠΑΡΜΑΤΑΣ Γεώργιος 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…