Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: «Του Κάμπου τα Καμώματα» (βίντεο)


Ξεκίνησε χθες 8 Ιουνίου 2018 το τριήμερο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρύας Βρύσης με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ!!!!! Μη μένεις αμέτοχος». 

Πρόκειται για το 5ο ετήσιο Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου κατά το χρόνο λήξης του σχολικού έτους και υποστηρίζεται από το Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε από τη γνωστή, λόγω πολλών εμφανίσεων στο Νομό και όχι μόνο, ομάδα αφροβραζιλιάνικων κρουστών από την Έδεσσα «AQUA DOCE», η οποία παρέσυρε τους παρευρισκομένους να κουνηθούν στους ρυθμούς της samba reggae. 
Ακολούθησαν ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» τα παιδιά του οποίου παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο χορευτικό πρόγραμμα, και τα παιδιά του 1ου Δημοτικού Σχολείου. 
Στη συνέχεια η Χορωδία της Δ.Ε. Μεγάλου Αλεξάνδρου τραγούδησε πολύ γνωστά ελληνικά τραγούδια, θυμίζοντας σε όλους το μεγαλείο του Ελληνισμού. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων «ο Φίλιππος» χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, ενώ το πρόγραμμα της πρώτης μέρας έκλεισε ο Πολιτιστικός Σύλλογος γηγενών Κρύας Βρύσης «οι Μακεδόνες». 
Το Πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα 9 Ιουνίου και ολοκληρώνεται αύριο 10 Ιουνίου 2018 
Θα ήμαστε όλοι εκεί…

Δείτε τις εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.vom:
kampoukam


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.