Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μέσα λαμπερή... στην είσοδό της σκοτεινή - Εδώ και τριάμισι χρόνια (!) η απόλυτη συσκότιση στη διασταύρωση της Πέλλας


Η Πέλλα (και όχι η «Παλιά Πέλλα», όπως αναφέρθηκε χθες από πολλούς ανιστόρητους) είχε την τιμητική της. Βρέθηκε στο επίκεντρο των συλλαλητηρίων για την ονομασία των Σκοπίων και γενικώς στο επίκεντρο της επικαιρότητας και το όνομά της συζητήθηκε σε ελληνικά και ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα, σε πρακτορεία και σε ενημερωτικά ηλεκτρονικά κανάλια.
Ήταν δηλαδή «λαμπερή»!!!
Όμως, στην είσοδό της, στην διασταύρωση των φαναριών επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι!!!
Εδώ και τριάμισι χρόνια (!) περίπου, τα βράδια επικρατεί πλήρης συσκότιση στον κόμβο της Πέλλας, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, καθώς δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί το πρόβλημα που υπάρχει με τα καλώδια (όπως μας είχε ενημερώσει σχετικά η Αντιπεριφέρεια Πέλλας μετά από ρεπορτάζ που κάναμε).
Χθες, τον «εφιάλτη» της συσκότισης διαπίστωσαν οι εκατοντάδες των πολιτών που επισκέφθηκαν την Πέλλα, οι οποίοι όταν αποχωρούσαν το βράδυ, μετά την λήξη του συλλαλητηρίου, ήταν έκπληκτοι με αυτό που αντιμετώπιζαν.
Ο κίνδυνος από το απόλυτο σκοτάδι ήταν ακόμη μεγαλύτερος για τους εργαζόμενους τροχονόμους του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας, οι οποίοι -αν είναι δυνατόν- με έναν φακό στο χέρι προσπαθούσαν να ρυθμίσουν και να καθοδηγήσουν τους οδηγούς των πολλών οχημάτων για να εξέλθουν από το χωριό. Ήταν ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι δεν συνέβη κάποιο ατύχημα.
Οι πολίτες ελπίζουν σε αποκατάσταση του προβλήματος της συσκότισης γιατί, όπως μας έλεγαν χθες, η υπομονή τους έχει εξαντληθεί. Η αγανάκτηση σε οδηγούς και -κυρίως- σε πολίτες της Πέλλας έχει φθάσει στα «κόκκινα» και πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα πριν συμβούν τα χειρότερα...





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.