Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκληρώνεται σήμερα το 2ο Συνέδριο Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου στο Λουτράκι Αλμωπίας

Ολοκληρώνονται σήμερα, Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, οι εργασίες του INPHARMA2, του 2ου Εθνικού Συνεδρίου Υπηρεσιών Υγείας Φαρμακείου , το οποίο πραγματοποιείται στο Λουτράκι Αριδαίας υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας. 
Στο διήμερο συνέδριο αναλύονται εκτενώς οι διαδικασίες που μπορούν να διεξαχθούν στο χώρο του φαρμακείου, ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της αγωγής των ασθενών με την διαχείριση της φαρμακοθεραπείας τους, ο ρόλος του φαρμακείου ως σημείο συλλογής φαρμακοεπιδημιολογικών δεδομένων για φαρμακευτικές εταιρίες και δημόσιο.
Πιο συγκεκριμένα αναλύονται εκτενώς:
1) ο εμβολιασμός ενηλίκων και ο ρόλος του φαρμακείου στην πρόληψη του HPV.
2) η αποτίμηση των δεδομένων του Φαρμακείου, προσανατολισμός, υπεραξία, ευκαιρίες.
3) ο ρόλος του φαρμακείου ως εργαλείο μείωσης κόστους για την πολιτεία, ανίχνευση του Διαβητικού ασθενή.
4) η διαχείριση της φαρμακοθεραπείας και καθοδήγηση των ασθενών στην ορθή χρήση των φαρμάκων τους, η περίπτωση της αγκυλοποιητικής σπονδυλαρθρίτιδας και ψωριασικής αρθρίτιδας.


Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι καθηγητές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Εργαστήριο Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του ΔΠΘ, Καθηγητές και πλήθος διακεκριμένων φαρμακοποιών και τεχνοκρατών της χώρας καθώς και προσωπικότητες με βαθιά γνώση και εξειδίκευση στις Υπηρεσίες υγείας. Στηρίζουμε ενεργά τους ασθενής με υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.
Σκοπός του συνεδρίου είναι να εφοδιάσει το Ελληνικό Φαρμακείο με χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις διαδικασίες τα πρωτόκολλα και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ασφαλή μετάβασή του στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…