Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προετοιμασία διοργάνωσης και αιτήσεις εκθετών 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας 2018

Σ΄εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες διοργάνωσης της 4ης Εμποροπανήγυρης Σκύδρας που για μια εβδομάδα, από την Τετάρτη 22 έως την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, υπόσχεται να δώσει νέα ώθηση στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας κι ευρύτερα έχοντας αποκομίσει στα τρία χρόνια της λειτουργίας της θετικότατα αποτελέσματα κι ελπιδοφόρες εντυπώσεις και προοπτικές.

Μεγάλη κινητικότητα κι ενδιαφέρον συμμετοχής διαπιστώνεται και φέτος από την πλευρά των εκθετών.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζονται στους υποψήφιους παλιούς ή νέους εκθέτες τα παρακάτω;

Ο κύριος χώρος της Εμποροπανήγυρης αναπτύσσεται από τη συμβολή των οδών 19ης Mαΐου και Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι τη συμβολή των οδών 19ης Μαΐου και Μάρκου Μπότσαρη, με δυνατότητες επέκτασης.

Η αίτηση συμμετοχής κατατίθεται από τους ενδιαφερόμενους στο Δήμο Σκύδρας μέχρι την Τρίτη 31Ιουλίου 2018 με την επίδειξη:

α) της άδειας υπαίθριου εμπορίου ή της βεβαίωσης δραστηριοποίησης και
β) του πιστοποιητικό υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων.

Μετά την υποβολή των αιτήσεων και το πέρας της διαδικασίας εκδίδεται κατάλογος συμμετεχόντων που αναρτάται στο δημοτικό κατάστημα προκειμένου οι επιλεγέντες να καταβάλλουν τα αναλογούντα τέλη και να εκδοθεί η έγκριση συμμετοχής .

Τέλη ανά κατηγορία

Πληροφορίες παρέχονται από τα Στελέχη του Δήμου Σκύδρας :

Ελένη Ευαγγελίδου, τηλ: 2381351882, Πετρούλα Κολυμπάρη 2381351881, Δημήτρη Πορτοκαλίδη 2381351887, φαξ:2381088886.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος παρακαλούμε τους εκθέτες μας να σπεύσουν να καταθέσουν έγκαιρα τ΄απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Με την αγαστή συνεργασία και τη συμβολή όλων μας η 4η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας θα προσελκύσει και φέτος τις προτιμήσεις και το ενδιαφέρον πολύ κόσμου και θ΄αποτελέσει το πολύμορφο, αυγουστιάτικο, αναπτυξιακό γεγονός της Κεντρικής Μακεδονίας και πλατύτερα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…