Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπ. Υγείας: Πότε τα αποτελέσματα για τις 953 θέσεις στα νοσοκομεία- Προσφέρονται διετείς συμβάσεις με δυνατότητα ανανέωσης

Για την επιλογή του προσωπικού θα χρησιμοποιηθούν τρεις τύποι κριτηρίων
Facebook Twitter Google Plus Email
προκηρύξεις 2018, θέσεις εργασίας, προσλήψεις νοσοκομεία, Νοσοκομεία, αποτελέσματα, ανακοινώσεις, ΤΟΜΥ, υπουργείο Υγείας, εργασία δημόσιο, δημόσιος τομέας
19/07/2018 | 10:48
Τα αποτελέσματα για 953 γιατρούς όλων των ειδικεύσεων στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) όλης της χώρας, πρόκειται να εκδόσει σε άμεσο χρόνο, το υπουργείο Υγείας.
Μέσω υπηρεσιακών εγγράφων της επιτροπής που ,ήδη, καταρτίζει τους πίνακες και ελέγχει τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, το «χρονοδιάγραμμα» δημοσιοποίησης των προσωρινών αποτελεσμάτων ορίστηκε για τις 10/08, ενώ των οριστικών ένα μήνα μετά, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.

Για την επιλογή του νέου προσωπικού θα χρησιμοποιηθούν τρεις τύποι κριτηρίων:
    Ακαδημαϊκά κριτήρια (βαθμός πτυχίου, μεταπτυχιακά, δεύτερο πτυχίο αν υπάρχει, τίτλος πτυχίου σχετικός με την διοίκηση μονάδων Υγείας, γνώση ξένων γλωσσών)
    Εμπειρία (προϋπηρεσία μετά την ημερομηνία απόκτησης της ειδικότητας έως 24 μήνες με μοριοδότηση από 100 έως 300 μονάδες)
    Κοινωνικά κριτήρια (αριθμός ανηλίκων τέκνων, μονογονοεϊκή – πολυτεκνική ιδιότητα)

Προσφέρονται συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης -διετούς διάρκειας- με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του προγράμματος και προοπτικές μονιμοποίησης.
Το ωράριο εργασίας του προσωπικού των ΤΟΜΥ είναι επτάωρο και πενθήμερο, ενώ οι δομές θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε δύο βάρδιες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…