Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγγραφές στο ΓΕΛ Αριδαίας για το σχολικό έτος 2018 - 2019


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να προσέρχεστε στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας το αμέσως προσεχές διάστημα από 4-10 Σεπτεμβρίου 2018 για την οριστική εγγραφή του παιδιού σας, καθημερινά από τις 8:30 π.μ. -2:00 μ.μ.

Θέτουμε υπόψη σας τα εξής:

1. Για την εγγραφή προσέρχονται μόνο οι γονείς των μαθητών και των τριών (Α, Β, Γ )τάξεων. Σε περίπτωση διαζυγίου θα πρέπει να προσέλθει αυτός που ασκεί την κηδεμονία του μαθητή, καταθέτοντας παράλληλα στο σχολείο, για την απόδειξη της κηδεμονίας του, αντίγραφο δικαστικής πράξης. Η Αστυνομική ταυτότητα μπορεί να σας ζητηθεί και σε περίπτωση αλλοδαπών μαθητών, το Διαβατήριο, ενώ προσκομίζεται υποχρεωτικά και πιστοποιητικό γέννησης του μαθητή, επίσημα μεταφρασμένο.

2. Όσοι σκοπεύουν να ζητήσουν μεταγραφή προς ή από άλλο σχολείο και προς ή από άλλη πόλη του εσωτερικού, θα πρέπει να ενεργήσουν στο διάστημα αυτό και να επισκεφτούν το σχολείο μας, αφού τηλεφωνήσουν στο 23840-22727.

3. Θα σας δοθούν από το σχολείο ορισμένα έντυπα προς υπογραφή όπως η Αίτηση Εγγραφής ή μετεγγραφής και η Υπεύθυνη Δήλωση με διάφορα στοιχεία τα οποία θα συμπληρωθούν και θα υπογραφούν από εσάς.

4. Το σημαντικότερο είναι να έχετε το αντίγραφο της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ Εγγραφής (αναγράφεται επάνω δεξιά) που υποβάλατε με το ΑΦΜ σας, μέσω TAXIS NET κατά το διάστημα του περασμένου Μαίου-Ιουνίου, το οποίο θα κατατεθεί στο σχολείο. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγή σχολικής μονάδας ή αλλαγή κατεύθυνσης (Β΄ και Γ΄ Τάξη), θα πρέπει να ακυρώσετε την πρώτη σας Ηλεκτρονική αίτηση και να υποβάλλετε νέα στον σύνδεσμο https://e-eggrafes.minedu.gov.gr και να προσκομίσετε αυτήν στο σχολείο.

5. Στους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ Λυκείου θα δοθεί προς συμπλήρωση και έντυπο Ιατρικών εξετάσεων (για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής) για όσους δεν το παρέλαβαν από το Γυμνάσιο αποφοίτησής τους.

6. Επίσης θα καταθέσουν πιστοποιητικό γέννησης όλοι οι μαθητές της Α΄τάξης.

7. Εξυπηρετεί η συνδρομή (ύστερα από παράκληση του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων) των 10 Ευρώ να τακτοποιηθεί την ημέρα προσέλευσής σας για την εγγραφή στο σχολείο σε εκπρόσωπο του συλλόγου.

Αριδαία 30-8-2018 Με τιμή, Ο Διευθυντής

Χρήστος Ρίζος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.