Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθ. Κουρκουτίδης: Αρίστευσε στις πανελλήνιες (με 20αρι στα Μαθηματικά) και περιμένει την εισαγωγή του στο ΑΠΘ - Γιατί δεν θέλει την Ιατρική...


Αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 19.010 μόρια, συμπλήρωσε το μηχανογραφικό του, πέρασε ένα όμορφο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και τώρα περιμένει τα αποτελέσματα των βάσεων για να γραφεί ο αίσιος επίλογος και να μπει η πετυχημένη «σφραγίδα» σε μια προσπάθεια ετών.

Ο λόγος για τον συντοπίτη μας Αθανάσιο Κουρκουτίδη από τα Γιαννιτσά, ο οποίος ήταν μαθητής του 3ου ΓΕΛ και από τη Θετική Κατεύθυνση στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις έγραψε: 
19 στη Φυσική, 19.6 στη Χημεία, 16.8 στην Έκθεση και 20 στα Μαθηματικά!!!
«Η Γ΄ Λυκείου ήταν δύσκολη αλλά όχι κάτι παραπάνω από αυτό που περίμενα», μας λέει ο ίδιος, προσθέτοντας όμως ότι «προφανώς χρειαζόταν πολύ δουλειά, υπομονή και κυρίως θέληση για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της»

Ο Θανάσης Κουρκουτίδης έχει δηλώσει πρώτη επιλογή και περνάει (πιθανώς σε πολύ καλή σειρά)  στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Στην ερώτηση που του κάνουν συχνά «Γιατί όχι ιατρική;», ο ίδιος απαντά: «Γιατί δεν έχει αριθμούς!», δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τα Μαθηματικά, η οποία άλλωστε εκδηλώθηκε με το (ιδιαίτερα σπάνιο και δυσεύρετο για φέτος) εικοσάρι που έγραψε το εν λόγω μάθημα.

Σε ότι αφορά στον ελεύθερο χρόνο του,τονίζει ότι «υπήρχε μπόλικος». «Άλλες φορές τον αφιέρωνα στην κιθάρα, τη γυμναστική και τον ύπνο, ενώ άλλες σε εξόδους», συμπληρώνει. 

Ο αριστούχος μαθητής εκφράζεται με ευγνωμοσύνη για τους αφανείς ήρωες, τους γονείς του που τον στήριζαν πάντα σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και για τους καθηγητές, τους φίλους, για όλους τους συνοδοιπόρους του όλα αυτά τα χρόνια. 
Καλή σταδιοδρομία Θανάση. Σου αξίζει!!!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Σε 5 χρόνια θα είναι στο εξωτερικό αν είναι τόσο έξυπνος . Σιγά μην κάτσει να ασχολείται με τους λαθρομετανάστες , και τους αλληλέγγυους ... Μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στους γονείς του για το παιδί τους.
    Αννα να χαιρεσαι το παληκάρι σου και να το καμαρώσεις οπως επιθυμεις.
    Συγχαρητηρια Θανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολο έως αδύνατο να γράψεις 20 στα μαθηματικά κατεύθυνσης,ίσως το μόνο στο νομό μας, μπράβο παλικάρι, κάνε μας περήφανους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι πάντα τέτοιες επιτυχίες και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλος ένας μελλοντικός πτυχιούχος που θα βρει μόνη διέξοδο την φυγή στο εξωτερικό. Όλες οι αντιστάσεις μετά το πέρας των σπουδών θα καμφθούν. Μιλώ εκ πείρας... δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο παλικάρι συγχαρητήρια πολλά σε εσένα και σε όλους όσους σε στήριξαν καλή σταδιοδρομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια Θανάση εύχομαι πάντα τέτοιες επιτυχίες ...σου αξίζουν διότι προσπάθησες και πέτυχες . Άξιος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.