Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποζημιώσεις ιδιοκτητών ακινήτων που απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας


Θ. Τζάκρη: Κατατίθεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών η αίτηση για τον προσδιορισμό προσωρινής τιμής μονάδας για την αποζημίωση των παρόδιων ιδιοκτητών οι ιδιοκτησίες των οποίων απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 190/Α.Α.Π./17-9-2018 (δημοσιεύθηκε στις 19-9-2018) η κήρυξη της απαλλοτρίωσης των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας. Όπως είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου της κ. Τζάκρη, η αναγκαστική απαλλοτρίωση κηρύχθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά στη νέα χάραξη της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Μετά την έκδοση του ΦΕΚ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με επικοινωνία που είχε η κ. Τζάκρη με τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ κ. Παρασκευά Χατζηπαρασκευά προβαίνει άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών για τον προσδιορισμό προσωρινής τιμής μονάδας για την αποζημίωση των παρόδιων ιδιοκτητών, οι ιδιοκτησίες των οποίων απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας. Θα ακολουθήσει η αναγνώριση δικαιούχων και η κατάθεση αίτησης για τον προσδιορισμό οριστικής τιμής μονάδας αποζημίωσης των παρόδιων ιδιοκτητών.

H καταβολή της αποζημίωσης στους παρόδιους ιδιοκτήτες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου υποδομής που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη η Πέλλα, αυτό της ολοκλήρωσης της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και η κ. Τζάκρη παρακολουθεί όλα τα βήματα μέχρι την υλοποίησή του.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΦΕΚ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.