Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποζημιώσεις ιδιοκτητών ακινήτων που απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας

Θ. Τζάκρη: Κατατίθεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών η αίτηση για τον προσδιορισμό προσωρινής τιμής μονάδας για την αποζημίωση των παρόδιων ιδιοκτητών οι ιδιοκτησίες των οποίων απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 190/Α.Α.Π./17-9-2018 (δημοσιεύθηκε στις 19-9-2018) η κήρυξη της απαλλοτρίωσης των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας. Όπως είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου της κ. Τζάκρη, η αναγκαστική απαλλοτρίωση κηρύχθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά στη νέα χάραξη της Ε. Ο. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας.

Μετά την έκδοση του ΦΕΚ η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με επικοινωνία που είχε η κ. Τζάκρη με τον Διευθυντή Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ κ. Παρασκευά Χατζηπαρασκευά προβαίνει άμεσα στην κατάθεση της αίτησης προς το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών για τον προσδιορισμό προσωρινής τιμής μονάδας για την αποζημίωση των παρόδιων ιδιοκτητών, οι ιδιοκτησίες των οποίων απαλλοτριώνονται αναγκαστικά για την κατασκευή των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας. Θα ακολουθήσει η αναγνώριση δικαιούχων και η κατάθεση αίτησης για τον προσδιορισμό οριστικής τιμής μονάδας αποζημίωσης των παρόδιων ιδιοκτητών.

H καταβολή της αποζημίωσης στους παρόδιους ιδιοκτήτες αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου υποδομής που έχει αυτή τη στιγμή ανάγκη η Πέλλα, αυτό της ολοκλήρωσης της νέας χάραξης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και η κ. Τζάκρη παρακολουθεί όλα τα βήματα μέχρι την υλοποίησή του.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΦΕΚ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…