Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

Την Δευτέρα και ώρα 14:30΄συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Εισήγηση για την 11η αναμόρφωση προϋπολογισμού – τροποποίηση τεχνικού προγράμματος του έτους 2018.

2. «Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη άσκηση ενδίκων μέσων αναφορικά με την 101/2018 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμωπίας»

3. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ. 324/2014 ΑΓΩΓΗ ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας»

4. «Λήψη απόφασης αναφορικά με την αριθ. 518/2006 ΑΓΩΓΗ ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βέροιας»

5. «Παράσταση εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας στις 25-09-2018 στα Γραφεία του Υπ/τος ΕΦΚΑ – πρώην ΙΚΑ στην Αριδαία κατά την εκδίκαση της αριθ.1122/06 ένστασης»

6. «Ορισμός Μελών Επιτροπής Διαπίστωσης Βλαβών από ανωτέρα βία για το Έργο ‘Επέκταση Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν.Πέλλας (ΧΥΤΑ Αλμωπίας) και εκσυγχρονισμός του υπάρχοντος βιολογικού’»

7. Επικαιροποίηση της αρ. 72/2018 απόφασης Ο.Ε. περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, λόγω τροποποίησης πρότυπων τευχών δημοπράτησης του έργου "Ασφαλτόστρωση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας"

8. Επικαιροποίηση της αρ. 71/2018 απόφασης Ο.Ε. περί καθορισμού όρων δημοπράτησης, λόγω τροποποίησης πρότυπων τευχών δημοπράτησης του έργου "Κατασκευή έργου απαγωγής ομβρίων υδάτων στις Τ.Κ. Πολυκάρπης, Πρόμαχοι, Γαρέφι, Αριδαία"

9. Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Κατασκευή γεφυροδιαβάσεων Δήμου Αλμωπίας"

10. Καθορισμός όρων δημοπράτησης συνοπτικού διαγωνισμού του έργου "Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αλμωπίας"

11. Έγκριση Πρακτικού Ελέγχου Δικαιολογητικών Κατακύρωσης για το έργο «Συντήρηση-διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων ΔΕ Αριδαίας.»

12. «Απόδοση λογαριασμού (εντάλματος προπληρωμής) – απαλλαγή υπολόγου»

13. ''Διαβίβαση πρακτικού β΄ σταδίου δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου΄΄ για λήψη σχετικής απόφασης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…