Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίδι αναστάτωσε το κέντρο των Γιαννιτσών (φωτο)



Αναστάτωση έχει προκαλέσει από την Κυριακή το βράδυ ένα φίδι στο κέντρο των Γιαννιτσών. 
Το φίδι εντοπίστηκε στον ακάλυπτο πίσω από την Εθνική τράπεζα (Βελίκα Ρώμα) και το φωτογράφισε καταστηματάρχης της περιοχής που ενημέρωσε την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πέλλας για να το απομακρύνει. 

Φαίνεται πως οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έβγαλαν τα φίδια στο σεργιάνι... 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Σιγα την ειδηση. Ελατε στην Κρυα Βρυση να απολαυσετε ολα τα ειδη των φιδιων που ζουν στην χωρα μας μεσα στα παρκα, στα σχολεια, στα γηπεδα και περιξ της πολης. Καλα για ποντικια και βατραχια δεν μιλαμε γιατι μαθαμε να ζουμε μ' αυτα. Μεχρι και ονοματα εμπνευσμενα απο τα αυτα των αιρετων βαλαμε στα φιδακια γιατι ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο αυτους που μας διοικουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτείτε να εμφνιζόταν στα Γιαννιτσά κανένας ελέφαντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΨΑΧΝΕΙΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ ΤΟΥ ΑΙ-ΓΙΩΡΓΗ. ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.