Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποκλειστική δήλωση του Α. Λοβέρδου στην ΗΕ karatzova.com: «Δεν αρκεί μια στρατηγική ήττα, πρέπει να υπάρχει και μια ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ»


«Όταν θα έρθει η ώρα πρέπει να τον μαυρίσουν. Δεν αρκεί μια στρατηγική ήττα, πρέπει να υπάρχει και μια ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό δήλωσε σήμερα σε αποκλειστική δήλωσή του προς την Η.Ε.karatzova.com το ανώτερο στέλεχος του ΚΙΝ.ΑΛ. και πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, αναφερόμενος στην χθεσινή ομιλία και σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο κ. Λοβέρδος κατήγγειλε το γεγονός ότι όσα ανακοίνωσε ο κ. Τσίπρας δεν είναι αποκατάσταση αδικιών προς τους έλληνες πολίτες αλλά πρόκειται για « παροχολογία για πράγματα που υπήρχαν και τα κατήργησε ο ίδιος».

Ολόκληρη η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, τον οποίο συναντήσαμε στο Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας (πρώην Γιαννιτσών) σήμερα το απόγευμα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Γιαννιτσά, έχει ως εξής:


"Bρισκόμαστε στην Πέλλα και στα Γιαννιτσά, ανώτατο κλιμάκιο του ΚΙΝ.ΑΛ., μία μέρα και λίγες ώρες από τη χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού και από τη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Τον έχω χαρακτηρίσει επανειλημμένα ως ένα πολιτικό με δύο πρόσωπα του Ιανού, που και τα δύο είναι κακά. Ένας ψεύτης, δημαγωγός και λαΪκιστής, ένας συκοφάντης και διχαστικός υβριστής. Σήμερα και χθες έκανε όμως πολιτική ομιλία για την οικονομία. Αγνόησε την λειτουργία της οικονομίας και περιορίστηκε σε παροχές. Θέλω να υπογραμμίσω ότι οι παροχές που ανακοίνωσε είναι αυτά που παρέλαβε το 2014 και τα κατήργησε. Ένα προς ένα. Ειδικά στέκομαι στον εμπαιγμό προς τους ελεύθερους επαγγελματίες που τους υπόσχεται μέρος αυτών που κατήργησε και μέρος αυτών που είχαν το 2014 και παρουσιάζει ως παροχές την εφαρμογή των αποφάσεων των δικαστηρίων και αναφέρομαι στους ενστόλους.
Ό,τι είπε με λογική παροχών μέχρι το 2022, δηλαδή σε 4 χρόνια, είναι η επιστροφή στο οικονομικό καθεστώς, για όσους έχουν πληγεί, στο 2014. Είναι παροχολογία για πράγματα που υπήρχαν και τα κατήργησε ο ίδιος.
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική πολιτική ιστορία. Με τη λογική των εκλογών που επέρχονται, υπόσχεται ότι σε 4 χρόνια, που δεν θα είναι αυτός πρωθυπουργός, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι ένστολοι, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οπουδήποτε, οι έλληνες πολίτες γενικότερα, να έχουν αυτά που είχαν το 2014.

Αυτό είναι τραγικό και πρέπει να το καταλάβουν οι έλληνες πολίτες. Όταν θα έρθει η ώρα πρέπει να τον μαυρίσουν. Δεν αρκεί μια στρατηγική ήττα, πρέπει να υπάρχει και μια ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ."

Να σημειωθεί ότι οι Ανδρέας Λοβέρδος και Ανδρέας Σπυρόπουλος επισκέφθηκαν σήμερα Κυριακή την πόλη των Γιαννιτσών, συνοδευόμενοι από τον γραμματέα του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Πέλλα Λάκη Προκοπίδη και το μέλος της ΚΕ Κική Παπαδάκη.

Η επίσκεψη του κλιμακίου εντάσσεται στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και της επίσκεψης της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά, αύριο Δευτέρα 10-9-18, στη Δ.Ε.Θ. Στις 18.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Διοίκηση Εργατικού Κέντρου Γιαννιτσών, ακολούθησε συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια ομιλίες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

Στην εκδήλωση με τις ομιλίες των δύο στελεχών, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου, οι πολιτευτές Ραχήλ Αλεξανδρίδου, Αγάθη Μακρίδου και Σωτήρης Κεχαγιάς, ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. δήμου Πέλλας κ. Ασάρβελης και πολίτες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Αυτος φλιπαρε, παει...Απο τον φοβο του για συμμετοχη του στο σκανδαλο NOVARTIS μπερδευει τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ που πραγματι ( με την συμπορευση με τον Μητσοτακη που σερνει την Φωφη αυτος και ο Βενιζελος) κινδυνευει να υποστει ταπεινωτικη ηττα, αντε αντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σύντροφε" Ανδρέα Λοβέρδο, η ταύτιση του κόμματός σου με τον Μητσοτάκη, τη ΝΔ και την ακροδεξιά ρητορική της σας έχει οδηγήσει σε "ταπεινωτικά" ποσοστά και πράγματι η επερχόμενη ήττα του ΚΙΝ.ΑΛ. στις εκλογές θα είναι εκκωφαντική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπόρευση...
      Τι μου θυμίζει....
      Καμμένος - ανεξάρτητοι έλληνες
      Γεροβασιλη
      Και να που του ξοφαλτσα μιλάνε για συμπόρευση.
      Βρε στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε

      Διαγραφή
  3. Ο τύπος έχει μεγάλο πρόβλημα και δυστυχώς δεν μπορεί να το κρύψει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειπε ο Λοβερδος που καταφερνει να "επιβιωνει" ακομα πολιτικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.