Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 5ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας (φωτο)


Με μαζική συμμετοχή πολιτών – αθλητών και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 20 Οκτωβρίου, ο 5ος Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με το ποδηλατικό τμήμα του ΑΕΡΩΠΟΥ Έδεσσας, τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και φορείς Εθελοντών, υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας και της Γενικής Διεύθυνσης Υποστήριξης Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού.

Η συμμετοχή στον αγώνα των 5 χλμ ξεπέρασε τα 600 άτομα, με εκκίνηση χθες (στις 7.00 μ.μ.) και τερματισμό το πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας. Ο αγώνας έγινε σε μια πανέμορφη παραποτάμια διαδρομή, πάντα δίπλα στο νερό του ποταμού Εδεσσαίου στην πόλη του νερού και των Καταρρακτών.

Ο αγώνας ήταν μια μοναδική ευκαιρία ανάδειξης των νέων διαδρομών που με τον εξαιρετικό φωτισμό αποτελούν τις καλύτερες συνθήκες για τρέξιμο που σύμφωνα με τους διοργανωτές έγινε στα πλαίσια της μεγαλύτερης γιορτής της πόλης, την επέτειο της απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό.

Στην μικρή διαδρομή εντός πόλης συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι είτε ως αγωνιζόμενοι είτε ως εθελοντές. Να σημειωθεί ότι η διαδρομή έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι νυχτερινών διαδρομών πόλης και η φυσική ομορφιά της Έδεσσας στις προτεινόμενες διαδρομές αποτελεί εμπειρία ζωής. Ο Αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της ΓΓ Αθλητισμού και είναι ενταγμένος στο επίσημο καλεντάρι αθλητικών εκδηλώσεων.

Στα αξιοσημείωτα του Αγώνα ήταν η συμμετοχή του 78χρονου Χρήστου Γεραντίδη από το Αρσένι του δήμου Σκύδρας αλλά και η συμμετοχή (σε ξεχωριστό αγώνα 1000 μέτρων) 20 Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες με τους συνοδούς τους.




Φωτο: f/b Lena Makropouloy
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.