Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού (φωτο)


Ένα υπέροχο και γεμάτο μηνύματα happening διοργάνωσε σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 7.30 το βράδυ, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.
Ο Σύλλογος συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Κτιρίων ως σύμβολο αφύπνισης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, προχώρησε στη φωταγώγηση του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στέλνοντας σε όλες τις γυναίκες (και όχι μόνο) το σωτήριο μήνυμα.
Η πρόεδρος Μαρία Μίτζολη – Λαγομάτη, ο γιατρός - Διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Γιάννης Ρετσιλάς και η γιατρός Ογκολόγος του αντίστοιχου Τμήματος, Ράνια Ρωμανίδου, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στην εκδήλωση, την οποία «αγκάλιασε» με την παρουσία και την συμμετοχή του πλήθος πολιτών, κατά την πλειοψηφία του γυναίκες.
Ακόμη, στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, γιατρός Χρήστος Σμίας και ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Απόστολος Φάκκας, ενώ, μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Νίκος Βαλνάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Παναγιώτης Κερασόπουλος.
Στο happening υπήρχε μπουφές, μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και σελιδοδείκτες με μηνύματα, ενώ ο γνωστός dj Μπάμπης Καραβίδας «έντυσε» με κατάλληλη μουσική την όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση!
fpkg1
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.