Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανατροπή με το επίδομα θέρμανσης - Πού θα ενσωματωθεί


Το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης για τον χειμώνα που έρχεται θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό μέρισμα έκανε γνωστό ο υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος κατά τη συνεδρίαση της ΕΠΕΚΕ (Επιτροπή Παραγωγής και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι, κατά την περσινή χρονιά, το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης ήταν 15 εκατ. ευρώ εκ των οποίων απορροφήθηκαν μόνο τα 11 εκατ. ευρώ, εκφράζοντας την απορία του για τους λόγους που περίσσεψαν 4 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης με αφορμή την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Χρήστος Μπγιάλας, ζήτησαν διευκρινίσεις από τον υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το ζήτημα του επιδόματος πετρελαίου και συγκεκριμένα για τις βόρειες περιοχές της χώρας.

Ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύθηκε πως το επίδομα θέρμανσης θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό μέρισμα που θα αποδοθεί από το υπερπλεόνασμα του τρέχοντος οικονομικού έτους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Και κάπως έτσι θα χαθεί έχει και απορία γιατί έμειναν λεφτά ας του πει κάποιος ότι δεν υπάρχει Φράγκο να βάλουμε πετρελαίο γι'αυτό έμειναν φέτος θα του μείνουν ακόμα περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσεις ένα επίδομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.