Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έφη Ταμβίσκου: Περί εκλογών Ιατρικού Συλλόγου Ν. Πέλλας


Τα προβλήματα στον κλάδο μας πρέπει πρώτα να στοχοποιηθούν και κατόπιν να επιλυθούν. Ποτέ δεν στοχοποιήθηκαν επί της ουσίας γιαυτό και δεν επιλύθηκαν. Πάνω από όλα επομένως θα πρέπει επί τέλους να εκπροσωπηθούν σωστά, προσδοκώντας σε ένα καλύτερο μέλλον για το λειτούργημά μας, την ποιοτική παροχή υγείας στους συμπολίτες μας αλλά και την ισονομία και ισοτιμία μεταξύ των ιατρών, σε όλους τους φορείς Υγείας. 

Ο διαχωρισμός των ιατρών, σε λειτουργούς Υγείας τριών ή περισσοτέρων ταχυτήτων, ΤΟΜΥ, ΚΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΕΔΥ, ΙΔΙΩΤΕΣ, ΕΣΥ κλπ, ευνοεί την διάσπαση και την απομάκρυνση από τα ουσιώδη και φλέγοντα ζητηματα του κλάδου. 
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος είναι αυτός που σε συνεργασία με τα κατά τόπους Διοικητικά Συμβούλια, πρέπει επί τέλους να ενδιαφερθεί για όλα τα θέματα, και όχι μόνον των μεγάλων Νοσοκομείων, να ενδιαφερθεί για τα αγροτικά ιατρεία, τα Κέντρα Υγείας που πρέπει να επιστρέψουν στην δικαιοδοσία των Νοσοκομείων, για τα Επαρχιακά Νοσοκομεία που οι ανάγκες τους διαφοροποιούνται κατά πολύ από επαρχία σε επαρχία, ακόμα και από ειδικότητα σε ειδικότητα. Να ενδιαφερθεί το ίδιο για τους ιδιώτες ιατρούς, αλλά και για τους ιατρούς του ΕΣΥ. 
Χρειάζεται σωστή εκπροσώπηση και προ πάντων σωστή ενημέρωση, πράγμα που έχουμε στερηθεί χρόνια τώρα. Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν, με την ευχή αυτή τη φορά , και την ελπίδα, για ένα καλύτερο μέλλον για τον κλάδο αλλά και για τους συμπολίτες μας, που θα πρέπει απρόσκοπτα να απολαμβάνουν την Υγεία που δικαιούται ο μέσος Ευρωπαίος Πολίτης. Και όχι να είναι αυτοί που θα "πληρώνουν την νύφη"!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, Κα ΤΑΜΒΙΣΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.