Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 ΄συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή πρότασης  «ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ» στο Πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2014 – 2020» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
2. Έγκριση της  υπ’ αριθμόν 69Π/2018  μελέτης  & των τευχών δημοπράτησης  με τίτλο: «ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
3. Έγκριση της υπ΄ αριθμόν 69Π/2018  μελέτης  με τίτλο «Γεωργοοικονομική Μελέτη δικτύων άρδευσης Δήμου Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
4. Έγκριση της υπ΄ αριθμόν 69Π/2018 μελέτης με τίτλο «Μελέτη Εξοικονόμησης Ύδατος δικτύων άρδευσης Δήμου  Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
5. Έγκριση της υπ΄ αριθμόν 69Π/2018 μελέτης με τίτλο «Μελέτη Οικονομικής Σκοπιμότητας»  στα πλαίσια της υποβολής πρότασης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
6. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης της εργασίας «Υπηρεσίες συμβούλου για τη χωροθέτηση νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Πασά Τσαϊρ» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
7. Υποκατάσταση μισθωτή του Δημ. Ακινήτου «Καταρράκτες» με Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
8. Παραχώρηση χρήσης στη ΔΕΥΑΕ δημοτικών εκτάσεων που βρίσκονται στο αγρόκτημα Περαίας και στο αγρόκτημα Κάτω Γραμματικού(Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
9. Καθορισμός αποζημίωσης Προέδρου και Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).
10. Έγκριση της αριθμ. 59/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Με το ρεζιλίκι της εστίας τι θα γίνει δήμαρχε γιατί δεν μας ενημερώνεις έχουν περάσει 10 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…