Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινά το ταξίδι του Άη Βασίλη με το έλκηθρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών Γκόνος Γιώτας





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Άντε βρε παιδιά περάστε και από το σπίτι μου για να με ......εκ... πολιτίσετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνομα του συλλόγου υφίσταται από το 1982. Λυπούμαστε αν θεωρείτε ότι σας προσβάλει, δεν είχαμε τέτοια πρόθεση.

      Διαγραφή
  2. Δηλαδη παιδιά εγώ σαν γονιός που δεν έχω χρήματα για να πάρω δώρο στα παιδιά μου, οταν θα ερθει ο Άη Βασιλης στο παιδί του γειτονα που μπορεί να παρει δωρα τι θα πω στο παιδί μου όταν με ρωτήσει γιατί δεν ήρθε και σε εμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην σας λείπουν τα 2€ για να πάρετε στο παιδί σας ένα μικρό κουτάκι με ανθρωπάκια γνωστής κιόλας εταιρείας που για λόγους διαφήμισης δεν θέλω να αναφέρω το όνομα της ή ένα ζευγάρι κάλτσες για παράδειγμα. Αν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Η αξία του δώρου δεν έχει σημασία, η πράξη είναι αυτή που μετράει. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Όλοι μπορούν να διαθέσουν μερικά ευρώ για να χαρούν τα παιδάκια τους.. Και ένα δωρο μικρής αξίας θα τα κάνει να χαμογελάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι απαράδεκτο να γίνεται με πληρωμή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παράδοση των δώρων δεν γίνεται με πληρωμή κύριε μου αν θέλετε να ξέρετε γίνεται δωρεάν απλά υπάρχει ένας κουμπαράς φιλανθρωπικός που ο καθένας μπορεί να προσφέρει ότι θέλει, εγώ σαν γονιός καταλαβαίνω την κούραση που περνάνε αυτοί οι άνθρωποι για να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο και θεωρώ ντροπή προσωπικά να μην ρίξω κάτι και στον κουμπαρά, εσείς αν δεν ντρέπεστε μην ρίχνετε δεν σας αναγκάζει κανείς, αλλά καλό είναι να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και κάτι έξοδα για να καλυφθεί κάτι τέτοιο το οποίο κρατάει πολλές μέρες , υπάρχουν έξοδα συντήρησης, καύσιμα και επίσης υπάρχουν άλλοι τόσοι άνθρωποι οι οποίοι δεν ανήκουν στον σύλλογο και οι ίδιοι βάζουν από την τσέπη τους για να βοηθήσουν χωρίς να θέλουν αντάλλαγμα. Εσείς πάλι από πλευράς σας μπαίνετε σε ένα σάιτ και απλά λέτε ότι σας κατέβει από το κεφάλι σας έτσι απλά για να πείτε την κακία σας, έτσι συνεχίστε και δώστε καλό παράδειγμα στα παιδιά σας αν έχετε, Παρ' όλα αυτά σας εύχομαι να έχετε καλές γιορτές.

      Διαγραφή
  5. Δεν γίνεται με πληρωμή! Όποιος θέλει "ρίχνει" λεφτά στον φιλανθρωπικό κουμπαρά, δεν είναι υποχρεωτικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον εκπολιτιστικό σύλλογο Ασβεσταριωτών Γκόνος Γιώτας που πραγματοποιεί ένα τόσο σπουδαίο έργο και δίνει χαρά σε πολλά παιδιά στα δύσκολα χρόνια που ζούμε, λόγω ότι υπάρχουν κάποια έξοδα από πλευράς του για να πραγματοποιήσει αυτό το έργο. Τώρα θα υπάρξουν πολλοί επικριτές αυτού του έργου και θα βρουν διάφορους λόγους να για να επικρίνουν την πολύ καλή προσπάθεια που κάνετε, συνεχίστε την καλή δουλειά και αφήστε τους υπόλοιπους να μιλάνε γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι απλά θεατές σε τέτοια έργα και δεν έχουν συνεισφέρει σε τίποτα. Μπράβο και πάλι χαρά μας να σας υποδεχθούμε και φέτος στο χωριό μας, καλά Χριστούγεννα να έχουμε όλοι με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.