Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομόφωνο ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για την ακύρωση του ΦΕΚ για τη μεταβίβαση ακινήτων στην ΕΤΑΔΑΕ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας καταδικάζει και καταγγέλλει την προσπάθεια εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για την εξυπηρέτηση των δανείων και δηλώνει ότι οι παραπάνω εκτάσεις, οι οποίες αναγράφονται κωδικοποιημένες σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 2317/19.06.2018, αποτελούν δημόσια περιουσία, η οποία δεν πρέπει  να εκποιηθεί ή να αξιοποιηθεί σε βάρος των συμφερόντων του τόπου.
Επειδή με την συγκεκριμένη απόφαση αφαιρούνται χιλιάδες ζωτικοί χώροι της τοπικής αυτ/σης που ήταν σε χρήση των δημοτών, αποκλείοντας ακόμα και την πρόσβαση σε αυτούς με την έναρξη της εκμετάλλευσής τους, το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας στηρίζει τον αγώνα των ΟΤΑ που καλούνται να εκχωρήσουν τα ακίνητα ιδιο-κτησίας τους στο Υπερταμείο, δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του σε αυτή την εκχώρηση, ζητά την ακύρωση του ΦΕΚ Β΄ 2320/19.6.2018 και στηρίζει την Κεντρική  Ένωση Δήμων Ελλάδος στη σχετική νομική διαδικασία προσφυγής.
Το ψήφισμα αυτό εγκρίθηκε με την αριθμ. 333/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στην 17η συνεδρίαση της 6ης Νοεμβρίου  2018.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φίλιππος Ν. Γκιούρος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Να μην παραχωρηθούν στο υπέρταμείο αλλά να τα παραχωρήσουμε εμείς όπου γουστάρουμε. Ο άρχοντας που τα έδωσε όλα σε ιδιώτες χα χα χα, σε πρόβατα απευθύνεστε?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…