Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρηματοδότηση 143.000 ευρώ στους δήμους της Πέλλας για καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς


Με απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ έγινε ο καθορισμός των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και του ύψους χρηματοδότησης για το έτος 2018.

Σύμφωνα με την εν λόγω κοινή υπουργική απόφαση, καθορίζεται το ποσό των εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Ε.Φ. 29- 110, ΚΑΕ 2299 «Επιχορήγηση σε Περιφέρειες και Δήμους για λοιπούς σκοπούς», με μεταφορά αντίστοιχου ύψους πιστώσεων από τον ΚΑΕ 2111 «Οικονομικές ενισχύσεις γεωργικού χαρακτήρα», για τη χρηματοδότηση των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους έτους 2018.


Το ύψος της χρηματοδότηση για τους δήμους της ΠΕ Πέλλας έχει ως εξής:

Δήμος Πέλλας: 68.813,70
Δήμος Έδεσσας: 30.876,17
Δήμος Αλμωπίας: 26.697,30
Δήμος Σκύδρας: 16.385,72

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΦΕΚ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αν γίνει κάτι με τα σκυλιά, εμένα να με δείτε αδέσποτο. Έτσι πάλι θα κυκλοφορούν μαζί μας και θα τα ταίζουν στους δρόμους οι τάχα φιλόζωοι. Αντί τα χρήματα αυτά να τα δίνουν στους αδέσποτους ανθρώπους, τα σπαταλάνε εδώ και εκεί χωρίς να κάνουν κάτι και για τα ζώα. Ε κόσμε οι αδέσποτοι άνθρωποι είναι περισσότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6:23 πρόσεχε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσυ μαιμου 1:09 ετοιμασου για πρωτα για διακοπες τον Μαιο και μετα για τσαπα και βοτανισμα...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.