Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε το ντέρμπι ο ΦΟ Αριδαίας, 67-57 τους Αετούς Βέροιας στο ΔΑΚ Αριδαίας!


Σπουδαία νίκη στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ πέτυχε η ομάδα του ΦΟΑ κόντρα στους Αετούς Βέροιας στο ΔΑΚ Αριδαίας. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αριδαίας έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από την Αλεξάνδρεια.

Οι ομάδες μπήκαν νωθρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με το κρύο να επηρεάζει τους παίκτες των δύο ομάδων και το δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά τους φιλοξενούμενους με σκορ 12-14. Πιο δυνατά μπήκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι πήραν γρήγορα τον έλεγχο του αγώνα και κεφάλι στο σκορ με 31-24.

Ισορρόπησαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου, με τους γηπεδούχους όμως, να κρατούν σταθερά μια διαφορά ασφαλείας (50-39). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Τυριακίδη κατάφεραν να επιστρέψουν στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους όπου χρειάστηκε και να πάρουν δίκαια τη νίκη με σκορ 67-57.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης και σε πολύ μεγάλη μέρα ήταν ο Αβραμίδης (22π./5τρίπ.) με άξιο συμπαραστάτη τον Μακρόπουλο (17π.). Απο τους Αετούς ξεχώρισαν οι Χατζηχαρίσης (14π.), Παπαδόπουλος (13π./2τριπ.) και Ιωσηφίδης (13π./2τρίπ.).
Με λάθη η διαιτησία των Ντόγκα και Σαρακενίδη.

Την επόμενη αγωνιστική (5/1) και τελευταία του πρώτου γύρου η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Έδεσσα κόντρα στον Εδεσσαϊκό, ενώ οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται τον Αιγινιακό.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 31-24, 50-39, 67-57
Διαιτητές: Ντόγκας - Σαρακενίδης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 6, Βασίλογλου 2, Αμανίδης, Τοπαλίδης 7, Ζέρζης 7(1), Μπεγλόπουλος 3(1), Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης 22(5), Κληντσάρης 1, Μακρόπουλος 17, Στρέπκος 6, Τζάτσης 2.

ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 6(1), Χρήστου, Κασάπης, Παπαδόπουλος Δ. 13(2), Γκεκόπουλος 5, Πάππου 6, Χρυσάφης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι., Χατζηχαρίσης 14, Ιωσηφίδης 13(2).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.