Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες στους Μύλους και το Βαρόσι Έδεσσας


Σημαντικές εργασίες πραγματοποιούνται στην περιοχή των Μύλων, ενώ έγινε και εκτεταμένος καθαρισμός και συντήρηση της υποδομής μας στην περιοχή των Καταρρακτών!
Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προξενηθεί από βανδαλισμούς στη μεγάλη ρόδα του Μύλου Σαλαμπάση και το υπαίθριο Μπατάνι, ενώ ήδη έχουν αποκατασταθεί οι φθορές στην ευρύτερη περιοχή των Μύλων.
Στην Μύλο της Γεύσης πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης των αυλάκων προκειμένου να μπορούν να δεχθούν τη διέλευση του νερού, καθώς δημιουργείται η υποδομή για να υπάρχει διαδραστικότητα και επίδειξη για τον τρόπο λειτουργίας του νερόμυλου με ελεγχόμενη ροή νερού!
Το ισόγειο του Μύλου των 5 Αισθήσεων διαμορφώνεται κατάλληλα για να δεχθεί μόνιμη συλλογή ορυκτών!
Στο Βαρόσι, μία περιοχή με σημαντικές δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, ο Δήμος Έδεσσας μετά την αποκατάσταση της πρώην οικίας Τσάμη και την ένταξή της σε πρόγραμμα για να γίνει επισκέψιμος χώρος παρουσίασης της αρχιτεκτονικής και ιστορικής κληρονομιάς της πόλης, αγόρασε και την πρώην οικία Ζήμνα. 
Σε ότι αφορά στην πρώην οικία Ζήμνα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατάθεσης φακέλου χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του ακινήτου και τη μετατροπή του σε Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα!
Μέχρι τότε όμως ο Δήμος Έδεσσας προχωρά σε μερική αποκατάσταση και συντήρησή του, έτσι ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς και να διατηρηθεί μέχρι την έναρξη των εργασιών.
Το σύνολο των παραπάνω δράσεων σχετίζεται με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο τουριστικό προϊόν της Έδεσσας. Είναι αλήθεια ότι με σταθερά βήματα δημιουργείται ένα σύγχρονο τουριστικό προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας έχει θέσει υποψηφιότητα για την βράβευσή του, έτσι ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της προσπάθειας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. μια καλοπροαίρετη ερώτηση για το γραφείο τύπου τόσα χρόνια που ήσασταν; 3 θέματα το χρόνο και τώρα 3 την ήμερα, έργο γινόταν εσείς που ήσασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ίδιοι ρωτάτε οι ίδιοι απαντάτε.Πάντως εκείνος ο ψηλός δεν έκανε καθόλου τώρα αυτός που γράφει το παλεύει λίγο πιο έξυπνα να βαπτίσει το κρέας ψάρι. Εκείνο που δε μπορεί να αλλάξει από κανένα επικοινωνιολόγο είναι η εικόνα της πόλης! Καλημέρα γραφείο τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Γιάννου το 2014 πάλι έργα στους μύλους έκανες προεκλογικά, τώρα πάλι τα ίδια. για γέλια, χειρότερος και από τον Μαυρογιαλούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην κάνετε τον κόπο να τα ισοπεδώνεται όλα σε αυτόν τον δήμο τα καταφέρνει ο δήμαρχος από μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.