Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες στους Μύλους και το Βαρόσι Έδεσσας

Σημαντικές εργασίες πραγματοποιούνται στην περιοχή των Μύλων, ενώ έγινε και εκτεταμένος καθαρισμός και συντήρηση της υποδομής μας στην περιοχή των Καταρρακτών!
Έχει ξεκινήσει η αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προξενηθεί από βανδαλισμούς στη μεγάλη ρόδα του Μύλου Σαλαμπάση και το υπαίθριο Μπατάνι, ενώ ήδη έχουν αποκατασταθεί οι φθορές στην ευρύτερη περιοχή των Μύλων.
Στην Μύλο της Γεύσης πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και διαμόρφωσης των αυλάκων προκειμένου να μπορούν να δεχθούν τη διέλευση του νερού, καθώς δημιουργείται η υποδομή για να υπάρχει διαδραστικότητα και επίδειξη για τον τρόπο λειτουργίας του νερόμυλου με ελεγχόμενη ροή νερού!
Το ισόγειο του Μύλου των 5 Αισθήσεων διαμορφώνεται κατάλληλα για να δεχθεί μόνιμη συλλογή ορυκτών!
Στο Βαρόσι, μία περιοχή με σημαντικές δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, ο Δήμος Έδεσσας μετά την αποκατάσταση της πρώην οικίας Τσάμη και την ένταξή της σε πρόγραμμα για να γίνει επισκέψιμος χώρος παρουσίασης της αρχιτεκτονικής και ιστορικής κληρονομιάς της πόλης, αγόρασε και την πρώην οικία Ζήμνα. 
Σε ότι αφορά στην πρώην οικία Ζήμνα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία κατάθεσης φακέλου χρηματοδότησης για την αποκατάσταση του ακινήτου και τη μετατροπή του σε Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα!
Μέχρι τότε όμως ο Δήμος Έδεσσας προχωρά σε μερική αποκατάσταση και συντήρησή του, έτσι ώστε να μην αποτελεί κίνδυνο για τους περαστικούς και να διατηρηθεί μέχρι την έναρξη των εργασιών.
Το σύνολο των παραπάνω δράσεων σχετίζεται με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στο τουριστικό προϊόν της Έδεσσας. Είναι αλήθεια ότι με σταθερά βήματα δημιουργείται ένα σύγχρονο τουριστικό προϊόν, για το οποίο ο Δήμος Έδεσσας έχει θέσει υποψηφιότητα για την βράβευσή του, έτσι ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή προβολή της προσπάθειας.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. μια καλοπροαίρετη ερώτηση για το γραφείο τύπου τόσα χρόνια που ήσασταν; 3 θέματα το χρόνο και τώρα 3 την ήμερα, έργο γινόταν εσείς που ήσασταν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι ίδιοι ρωτάτε οι ίδιοι απαντάτε.Πάντως εκείνος ο ψηλός δεν έκανε καθόλου τώρα αυτός που γράφει το παλεύει λίγο πιο έξυπνα να βαπτίσει το κρέας ψάρι. Εκείνο που δε μπορεί να αλλάξει από κανένα επικοινωνιολόγο είναι η εικόνα της πόλης! Καλημέρα γραφείο τύπου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ρε Γιάννου το 2014 πάλι έργα στους μύλους έκανες προεκλογικά, τώρα πάλι τα ίδια. για γέλια, χειρότερος και από τον Μαυρογιαλούρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μην κάνετε τον κόπο να τα ισοπεδώνεται όλα σε αυτόν τον δήμο τα καταφέρνει ο δήμαρχος από μόνος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…