Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το άναμμα του Δέντρου και η φωταγώγηση της πόλης έδωσαν τη Χριστουγεννιάτικη λάμψη στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Εκδήλωση Αγάπης από τον Δικηγορικό Σύλλογο 

Σε εορταστικό χριστουγεννιάτικο κλίμα και με την παρουσία πλήθους πολιτών, έγινε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων του Δήμου Πέλλας, στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο. 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάτω από τους ήχους μουσικών συνόλων του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, αλλα και της παιδικής χορωδίας του Ι. Ν Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο Δήμαρχος κ. Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η πλατεία Γκόνου Γιώτα.
Παράλληλα, την ίδια ώρα έγινε και η εορταστική φωταγώγηση της πόλης. προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.
Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρ. Στάμκος ευχήθηκε σε όλους τους παραβρισκόμενους πολίτες και στις οικογένειές τους «χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές» Αναφερόμενος στην κοινή πρωτοβουλία αλληλεγγύης και αγάπης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών σχετικά με το Δέντρο Αγάπης ευχήθηκε «κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι συμπολίτες μας να έχουν ανάγκη».


Το «Δέντρο της Αγάπης»

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Λίγο γάλα για πολλούς», ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα εβαπορέ. Να σημειωθεί ότι τα κουτιά με το γάλα, με μέριμνα του συλλόγου, θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.
Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Στάθης Φουντουκίδης, αφού ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά», αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία αυτή και τόνισε ότι «κάθε χρόνιο η βοήθεια και η συνεισφορά σας είναι όλο και μεγαλύτερη και αυτό είναι συγκινητικό. Μπορεί η κρίση να κρύωσε τις τσέπες μας αλλά ζέστανε τις καρδιές μας», κατέληξε.
Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την χαρά να δουν τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά, καθώς έκαναν το πρώτο τους πέρασμα από την πόλη  προσφέροντας ΄΄καλούδια΄΄, με το «Άρμα του Αι Βασίλη με το έλκηθρο του από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας». 
Να σημειωθεί τέλος, ότι από νωρίς το απόγευμα, ο Κούλης ο Ξωτικούλης βρίσκονταν στην πλατεία και υποδεχόταν τους μικρούς μας φίλους με τραγούδι, παιχνίδι και  πολλές πολλές εκπλήξεις!
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με την ρίψη φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων που έδωσαν πιο εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.
anamdg
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Διονυσάκο σε βλέπω πάλι τελευταίο και καταϊδρωμένο δεν φθουρας καθόλου Στηρίζεσαι συνέχεια σε ξένες πλάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.