Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκησε άγχος και «Πάνθηρες» ο ΦΟ Αριδαίας στην Κατερίνη!


Οι “κίτρινοι” παρότι τα βρήκαν… σκούρα στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στο δέκατο ροζ φύλλο αγώνα στην Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα του ΦΟΑ έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη βάση των συνθηκών της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν από την αρχή δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν γρήγορα, παρά τις πολλές απουσίες, να χτίσει μια διαφορά που έφτασε μέχρι τους είκοσι (16-36) με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 23-37.

Τα πάντα έδειχναν ένα εύκολο απόγευμα για την ομάδα της Αριδαίας, όμως η κούραση έκανε την εμφάνιση της στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να ροκανίζουν τη διαφορά και να μειώνουν το σκορ (46-50) στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα ύστερα από τον τραυματισμό του Μακρόπουλου που δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα τελευταία λεπτά, όμως όσοι έμειναν στο παρκέ έβγαλαν αντίδραση και κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος δίνοντας τους τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν από πλευράς ΦΟΑ ο Θοδωρής Τοπαλίδης (24π./1τριπ.) που αποτέλεσε και πάλι τον ιθύνοντα νου σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία για την ομάδα του ΦΟΑ, ενώ σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε και ο Αβραμίδης (14π./3τριπ.). Από την ομάδα της Κατερίνης ξεχώρισε ο Ψαρρού (15π./3τριπ.) και ο Λόγυρος (11π./1τριπ.).

Την επόμενη αγωνιστική (15/12) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τους Αετούς Βέροιας, ενώ οι Πάνθηρες φιλοξενούνται στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό.

Με λάθη η διαιτησία των Σαρακενίδη και Χατζημπαλίδη.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 23-37, 46-50, 61-68
Διαιτητές: Σαρακενίδης - Χατζημπαλίδης

ΓΑΣΠ ΠΑΝΘΗΡΕΣ (Χρυσίδης): Κεραμιδάς, Πολυχρόνης 3(1), Μπούσμπουρας 3(1), Κούτσικας 10, Γκαβοτάσιος 10(2), Ψαρρού 15(3), Καζαντζανίδης, Λόγυρος 11(1), Κεσεσίδης, Χρυσάφης, Ιορδανίδης, Σταυριανίδης 9.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 4, Βασίλογλου, Τοπαλίδης 24(1), Υποδηματόπουλος, Τόπκας, Παπαβραάμ 10(1), Αβραμίδης 14(3), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 9(1), Τζάτσης 7(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.