Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποτελέσματα εκλογών στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 έγιναν οι εκλογές στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ για την εκλογή δύο αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της διετίας 2019-2020 (τα υπόλοιπα τρία μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Κρίσης Υπαλλήλων Νομού Πέλλας θα διοριστούν με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας – Δήμαρχοι). 
Στο νομό Πέλλας είχαμε 2 ψηφοδέλτια ένα από κάθε σύλλογο - με γεωγραφική προέλευση και όχι πολιτική (έχουμε 2 συλλόγους: τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας - που περιλαμβάνει τους εργαζόμενους των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας - και τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας) και ένα μεμονωμένο Ψηφοδέλτιο. Εκλέξαμε από έναν αντιπρόσωπο ο κάθε σύλλογος. 
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Εγγεγραμμένοι Μόνιμοι υπάλληλοι: 540 , Ψήφισαν 355. Άκυρα - Λευκά 23. Ο συνδυασμός "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας  πήρε 160 ψήφους και εκλέγει την Επιγαρίδου Σοφία με 88 σταυρούς, με αναπληρωματική την Γκόγκου Βασιλική με 81 σταυρούς (ακολουθούν η Μιχαηλίδου Γεωργία με 40 σταυρούς και η Τσορμπατζόγλου Κατ. με 15 σταυρούς). Ο  συνδυασμός "ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας  πήρε 160 ψήφους επίσης, και εκλέγει τον Βελιγράδη Στέλιο με 100 σταυρούς με αναπληρωματικό τον Δεμιρτζόγλου Βασίλη με 42 σταυρούς (ακολουθούν η Παπαδοπούλου Κορίνα με 37 σταυρούς, ο Βεκίδης Δημ. με 33 σταυρούς, ο Μυλωνάς Γιώργος με 25 σταυρούς και η Τσαουρέλου Ελισσάβετ). Το μεμονωμένο Ψηφοδέλτιο έλαβε 11 ψήφους. 
Εγγεγραμμένοι υπάλληλοι Αορίστου Χρόνου: 220 , ψήφισαν 91, Άκυρα - Λευκά 10. Ο συνδυασμός "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Πέλλας  πήρε στους Αορίστου Χρόνου υπαλλήλους 52 ψήφους και εκλέγει τον Βερύκοκο Παναγιώτη που πήρε 28 σταυρούς, με αναπληρωματική την Αθανασίου Κατερίνα με 17 σταυρούς (ακολουθεί η Φωστηροπούλου Σοφία  με 7 σταυρούς). Ο  συνδυασμός "ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ" του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Πέλλας  πήρε στους Αορίστου Χρόνου υπαλλήλους 30 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν (οι υποψήφιοί του πήραν: η Ανδρίκου Δόμνα 11 σταυρούς και ο Σεβαστάκης Αργύριος 19 σταυρούς). 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…