Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής δέκα τέσσερα  θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018. (Τακτοποιητική)
2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 260.564,00 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για το έργο Ανάπλαση Πλατείας Σαφραμπόλεως, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.
3. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για  αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.
4. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών.
5. Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθ. 356/2018 απόφασης Δ.Σ. για την διοργάνωση εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού 2018, εξειδίκευση πίστωσης.
6. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης βράβευσης νέων φοιτητών, εξειδίκευση πίστωσης.
7. Έγκριση της αριθ. 44/2018 απόφασης  του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ για τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2019.
8. Έγκριση της αριθ. 45/2018 απόφασης  του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ για το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο οικ. Έτους 2019. 
9. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Σκύδρας και ΔΕΥΑΣ για την υλοποίηση της πράξης «Αποκατάσταση ζημιών στο Βιολογικό Σταθμό Σκύδρας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων». 
10. Έγκριση της μελέτης για το έργο «Αρδευτικό δίκτυο Τ.Κ. Άσπρου».
11. Έγκριση υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 για το έργο «Αρδευτικό δίκτυο Τ.Κ. Άσπρου».
12. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών για το 2019. 
13. Ανάκληση της αριθ. 188/2018 απόφασης Δ.Σ. για την ανταλλαγή δημοτικής έκτασης 3.906,00 τμ στην Τ.Κ. Καλυβίων και λήψη νέας απόφασης.
14. Χορήγηση άδειας πωλητή παραγωγού Υπαίθριου Εμπορίου (ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…