Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, δύο μελών από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη συγκρότηση της Επιτροπής παραλαβής μικρών δημοτικών έργων έτους 2019, προϋπολογισμού έως 5.869,41€ (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας)

2. Ανάδειξη, μετά από κλήρωση, μέλους από το Δημοτικό Συμβούλιο στις Επιτροπές Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής δημοτικών έργων έτους

2019, προϋπολογισμού άνω των 5.869,41€, τα οποία ανατέθηκαν με τις διαδικασίες του Ν.3669/2008 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας)

3. Χορήγηση παράτασης συμβατικής προθεσμίας εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια – τοποθέτηση λυόμενου οικίσκου για χρήση αίθουσας διδασκαλίας στο Γυμνάσιο Άρνισσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).


4. Λήψη απόφασης για την εξαίρεση από το χαρακτηρισμό ως «αξιόλογο τεχνικό έργο» του έργου με τίτλο: «Λειτουργική αναβάθμιση του διατηρητέου Βιομηχανικού Συγκροτήματος του Κανναβουργείου και επανάχρησή του ως εστία πολιτιστικής και τουριστικής δραστηριότητας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

5. 1η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

6. Εξειδίκευση πίστωσης για την απόδοση χρηματοδοτήσεων στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

7. Σύσταση δεσμευμένου λογαριασμού στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από το Πράσινο Ταμείο (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

8. Εξειδίκευση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων - Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

9. Διαγραφές ή μη ποσών από φορολογικούς καταλόγους της Δ.Ε. Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

10. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στην Τ.Κ. Άρνισσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

11. Λήψη απόφασης διοικητικής αποβολής από κοινόχρηστο δρόμο στην Τ.Κ. Γραμματικού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

12. Έγκριση προσωρινής παύσης λειτουργίας καταστήματος και εκτέλεσης εργασιών στο δημοτικό ακίνητο που βρίσκεται στο πάρκο Καταρρακτών (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

13. Ορισμός δύο Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (κινητών ή ακινήτων) του Δήμου για το έτος 2019. (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

14. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών για τις οποίες δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).

15. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών επισκευής και συντήρησης οχημάτων και μηχανημάτων έργων (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).

16. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών Η/Μ εξοπλισμού και μηχανημάτων (Εισηγητής: Επιτροπή παραλαβής εργασιών).

17. Προσδιορισμός του ακριβούς χώρου δραστηριοποίησης των πωλητών στη λαϊκή αγορά της Έδεσσας – Ρύθμιση για τα ειδικώς διασκευασμένα οχήματα(Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

18. Λήψη απόφασης για διάφορα θέματα λαϊκής αγοράς Έδεσσας(Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

19. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για την ένταξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

20. Αποδοχή χρηματοδότησης και όρων ένταξης της πράξης «Ενοποίηση τουριστικού με εμπορικό κέντρο Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

21. Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

22. Καθορισμός ανώτατου ορίου εξόδων κηδείας αιρετών (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

23. Εξειδίκευση πιστώσεων και έγκριση πραγματοποίησης προμηθειών (Εισηγητής: Δήμαρχος).

24. Έγκριση μετάβασης Δημάρχου και Αντιδημάρχου στις Βρυξέλλες για τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Επενδυτικού Φόρουμ του Συμφώνου των Δημάρχων (Εισηγητής: Δήμαρχος).

25. Έγκριση της αριθμ. 85/2018 απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. με θέμα «6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018» (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.).

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. Θέμα 24:Τάκη φέρε τον γιουνκερ εδώ να σε βοηθήσει γιατί δεν σε βλέπω καλά .Ο φλογερας δεν κρατιέται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιάννου μου το μαντήλι σου και την τσέπη σου την έχεις λερωμένη, με τα λαικ δεν σώνεσαι. Εγώ θα σου αφιερώσω άλλο τραγούδι από αυτό που αφιέρωσες στο φβ σου στον βουλευτή. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η Σκύδρα κ. Γιάννου θα κάνει νέο ταρτάν στο γήπεδό της με πάνω απο 550.000 ευρώ όλα απο το πρόγραμμα ΦΙΛΛΌΔΗΜΟΣ
  εσύ τι κάνεις το ταρτάν στο γήπεδο της Εδεσσας είναι όλο τρύπες και φθαρμένο. Μήπως περιμένεις να κάνεις το νέο γήπεδο με το 1.000.000 που λές, αυτά είναι ψύχουλα δεν φτάνουν ούτε για το γκαζόν, ξύπνα άφησες την πόλη πίσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…