Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντός έδρας νίκη για τους Ίκαρους Γιαννιτσών


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο αγωνιστικό γύρο, ο οποίος ξεκίνησε χθες το Σάββατο 12/01 για την κατηγορία της Α’ Εκασκέμ, η ομάδα των Γιαννιτσών ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών οι οποίοι επικράτησαν στο δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών με τελικό σκορ 76-50.

Η ομάδα του Λούση Λάκη δεν μπήκε καλά στο 1ο δεκάλεπτο έχοντας πολλά άστοχα σουτ και πολλές εύκολες φαινομενικά χαμένες ευκαιρίες από κοντινή απόσταση, κάτι το οποίο τους κόστισε στο σκορ μένοντας πίσω με την λήξη του δεκαλέπτου με 13-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαν τα πατήματα τους οι γηπεδούχοι, έπαιξαν καλύτερη άμυνα και επιβάλλοντας τον ρυθμό τους κατάφεραν με το τέλος του ημιχρόνου να πάρουν προβάδισμα τριών πόντων με σκορ 33-30. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν και το πλέον καθοριστικό για το ματς διότι οι Ίκαροι κυριάρχησαν στο παρκέ, παίζοντας με πάθος στην άμυνα δεν επέτρεψαν την ομάδα του Ζαφειράκη να βρει ρυθμό, και όντας πολύ αποτελεσματική οι γηπεδούχοι στην επίθεση κατάφεραν με το τέλος της περιόδου να πάρουν προβάδισμα 19 πόντων με σκορ 59-40.


Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Ίκαρους παρόλα αυτά να μην χαλαρώνουν στην άμυνα τους με αποτέλεσμα να πάρουν την νίκη σ’αυτό το εντός έδρας ματς γι’αυτούς με τελικό σκορ 76-50.

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Γιανκίδης

Δεκάλεπτα: 13-19, 33-30, 59-40, 76-50

ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών (Λούσης) : Μαλλιάρης 2, Χαραλαμπίδης 8, Ελευθεριάδης 24, Μπογδάνης 19 , Μαυρόπουλος 3 (1), Πολυχρονίδης, Στόγιος, Καρυπίδης, Υφαντίδης 12 (2), Βασιλειάδης  6, Βουζίνας 2

ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Βάιγκαντ (1), Καπνάς 2, Μουρατίδης 15 (3), Βαδόλας, Μίγγας 3 (1), Τούφας 16 (1), Πουρλίδας, Πουρλίδας, Παυλίδης, Δίντσης 2, Μώκας, Νικολαίδης 4

Με εκτίμηση, γραφείο τύπου Ικάρων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.