Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλειστά την Παρασκευή τα σχολεία στην ΠΕ Πέλλας


Με απόφαση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου - Αηδονά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη χωρική επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 11/01/19.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά μετά από συνεργασία με τους κ.κ. Δημάρχους, λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες που συνεχίζουν να είναι δύσκολες με την ύπαρξη χιονιού και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε όλη την Π.Ε. Πέλλας, έχοντας ως συνέπεια τη δυσκολία μετακίνησης των μαθητών στα σχολεία τους.

“Πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφάλεια των μαθητών και γονέων στις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολεία. Ευχαριστώ τους Δημάρχους των τεσσάρων Δήμων για τη συνεργασία” δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων από την Δευτέρα 14/01/19 και μετά θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση, μετά από εξέταση των καιρικών συνθηκών και συνεργασία με τους Δήμους και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

27 comments:

  1. Αν περιμέναμε από τον Στάμκο ακόμη συσκέπτεται με τους διανοούμενους συμβούλους του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ δεν μάς είπες ποιος είσαι και υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος τον Λουδοβίκο της επαρχίας Γιαννιτσών?

      Διαγραφή
    2. Είδαμε χθες πότε το ανακοίνωσε!!!

      Διαγραφή
  3. Χθες λίγα λεπτα μετα τις 10 και μιση το πρωι τρομάξαμε να παμε να παρουμε τα παιδια μας απο το ΕΠΑΛ στα Γιαννιτσα ο δρομος ηταν πίστα του σκι χωρις υπερβολες. Οι μαθητες κατέβαιναν ομαδικά με τα ποδια στα Γιαννιτσα και διπλα τους παιρνουσαν αυτοκινητα που γλυστρουσαν στο οδοστρωμα. Αστικο δεν ειδα ουτε ένα εκείνη την ωρα. Δεν ξερω αν ηρθαν μετα οταν εφυγαν οι μαθητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφυγαν απο τον επικίνδυνο χώρο του σχολείου και πήγαν στις πολύ πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις των καφέ στον πεζόδρομο και των Net cafe οπου γέμισαν ασφυκτικά . Ενώ οι αγανακτισμένοι γονείς επαναστατούσαν μέσω facebook ρουφώντας το fredo τους και ανακατέυωντας τον φραπέ τους, μετά απο λίγο βγήκαν μαζί με τα παιδιά τους για ασφαλή χιονοπόλεμο και ασφαλή χιονοτσουλήθρα στις κατηφόρες της πλαγιάς του Φιλίππειου και τις κατηφόρες της γειτονιάς , απαλλαγμένοι από την ανασφάλεια κι την επικινδυνότητα των σχολείων του Δήμου μας που άνοιξε ο κακός δήμαρχος και ξεβόλεψε δασκάλους και μαθητές !! γιατί να μη κάτσουν άλλη μια εβδομάδα άλλωστε.

      Διαγραφή
    2. φιλε αμα δεις ποιοι γραφουν στο f/b που λες θα καταλαβεις . Δασκαλοι-μαθητες και fake προφιλ .ασε να λενε ο νοημων καταλαβαινει τον πανικο ορισμενων οσο πλησιαζουν οι εκλογες και βλεπουν την αποσταση απο τον γρηγορη να μεγαλωνει

      Διαγραφή
    3. Προς 10:35 .Είμαστε πράγματι πολυ τυχεροί που τον έχουμε δήμαρχο σε αντίθεση με τους κατοίκους των αλλων δήμων του νομού και των όμορων νομών που έκλεισαν τα σχολεία νωρίς!!!

      Διαγραφή
    4. Μόνο η Έδεσσα είχε κλειστά τα σχολεία μεγάλε και η Χαλκηδόνα απο Θεσσαλονίκη μεριά, Μη λες αν δε ξέρεις. Σκύδρα - Πέλλα - Αριδαία ήταν ανοιχτά , να μη πούμε πόσα σχολεία ήταν ανοιχτα στον νομό Θεσ/νίκης. ΑΛλα μάλλον προτιμάς κλειστά τα σχολεία και εσύ . Δάσκαλος να φανταστώ ε;

      Διαγραφή
  4. Αν ήταν στο χέρι του Στάμκου ολοι οι δάσκαλοι που χαβαλεδιαζουν τώρα στις καφετέριες θα έπαιρναν ένα φτυάρι και θα καθαριζαν τα πεζοδρόμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν στο δικό σου, θα τους κρεμούσες από τα δέντρα στην πλατεία για παραδειγματισμό;

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι κανενός εκπαιδευτικού υποχρέωση η καθήκον να φτιαριζει και να καθαρίζει το σχολείο και το πεζοδρόμιο!!!!Αυτά είναι δουλεια των αρμοδίων του δήμου!!!!!Ας αναλάβουν λοιπον τις ευθύνες τους και ας μην οςταν κάποιοι αλλου το μπαλάκι!!!!

      Διαγραφή
    3. Kαλα εφ όσον αυτό δεν είναι στο χέρι του Στάμκου ας καθαρίσει την πόλη από τα σκουπίδια που είναι στο χέρι του...ας κλείσει τρύπες και να ρίξει λίγο πίσσα στους δρόμους της πόλης,, ας κάνει τον πεζόδρομο πεζόδρομο,,ας μαζέψει τα ανεξέλεγκτα τραπεζοκαθίσματα ,,ας εφαρμοστή τον νόμο μέσω της δημοτικής αστυνομίας στη πλατεία Μαγκου ,,,από τα παρκαρισμένα οχήματα στα καφέ γύρω γύρω,,ας φωτίσει γειτονιές της πόλης ,,ας καθαρίσει χώρους ακόμη και ιδιωτικούς που εγκυμονουν κινδύνους ,,και ας στείλει το μπιλιετακι στον ιδιόκτητη,,,ας αξιοποίηση τα κλειστά στρατόπεδα ,,ας,ας,ας,ας, αεί από δω ,,αυτά στο χέρι του είναι...

      Διαγραφή
    4. Να πιάσει δάσκαλος φτυάρι;;; Τι λες παιδί μου. Εδώ μολύβι δε θέλουν να πιάσουν. Αν ήταν κανα επίδομα μάλιστα χαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΠΑΙΔΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3βδομαδες χωρις σχολειο αντε να κάτσεις βα κανεις μαθημα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί σας απασχολεί τόσο πολύ που δεν πάνε σχολείο οι δάσκαλοι; Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος ΕΡΕΤΟΣ θα είναι που βολεύτηκε στο δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας μην ήταν το καημένο το παιδάκι που έσπασε το πόδι του στο σχολείο του Ευόσμου και θα σας έλεγα εγώ αν τα κλείνανε τα σχολεία. Προεκλογική περίοδος, φόβοι για μηνύσεις και αποζημιώσεις... Οι ίδιοι δήμοι που ανοίξανε τα σχολεία σήμερα βγάλαν ανακοινώσεις ότι τα κλείνουν . Κο κο κο κο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΑΣ ΓΙΝΟΥΣΟΥΝ Κ ΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΝ ΗΘΕΛΑ Ν ΓΙΝΩ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

      Διαγραφή
    2. Απλά σκλάβος , δουλικό και καλό κορόιδο των αφεντικών ήταν το όνειρό σου

      Διαγραφή
    3. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ...

      Διαγραφή
  11. Μην τρώτε το τυρί.Θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κουβέντα που τους πήρε ο κόσμος στο γιούχα για την τεραστίων διαστάσεων γκάφα που έγινε την Τετάρτη με το άνοιγμα-κλείσιμο των σχολείων.Έτρεχα να πάρω τον μικρό από το σχολείο και κόντεψα να σκοτωθώ σε έναν δρόμο που γλιστρούσε σαν παγοδρόμιο.Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές.Έκαναν μεγάλη χαζομάρα και η ευθύνη είναι αποκλειστικά του κ.Στάμκου. Λυπάμαι αλλά δεν νοιάζονται για κανέναν .Λυπάμαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ανακοίνωσαν ότι κλεινουν τα σχολεία αφου πρώτα σπάσαμε και μερικοί τα πόδια μας. Φωστήρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.