Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας

Την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1ο Διαγραφές ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους

2ο Αποδοχή απόφασης ένταξης Πράξεων με τίτλο “Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού οικισμού Μικροχωρίου Πιπεριάς Δήμου Αλμωπίας” “Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Σαρακηνών Δήμου Αλμωπίας” “Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Ίδας Δήμου Αλμωπίας” στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, Μέτρο 4/ Υποέργο 3 και Δράση 4 “Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις”

3ο Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών σύμφωνα με το άρθρο 219 παρ. 5 του Ν.4412/2016

4ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου "Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Τοπικών Κοινοτήτων Κεντροδυτικού άξονα (Πολυκάρπη, Ξιφιανή) του Δήμου Αλμωπίας

5ο Συγκρότηση Επιτροπών παραλαβής προμηθειών και εργασιών για το έτος 2019


6ο Έγκριση Έκδοσης πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής

7ο Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση Αντιπροέδρου Δ.Σ. της Λουτρά Λουτρακίου Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου με διακριτικό τίτλο “Λουτρά -Λουτρακίου Α.Ε.¨

8ο Τροποποίηση (δεύτερη) του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου για την Ένταξη του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στο Δήμο Αλμωπίας σύμφωνα με το άρθρο 91 ν. 4583/18 ( ΦΕΚ 212/18.12.2018 τεύχος Α΄)

9ο 6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού 2018 της ΔΗΚΕΑ

10ο "Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πιπεριάς"

11ο Τροποποίηση της με αριθ. 281/2017 απόφασης Δ.Σ. Αλμωπίας περί έγκρισης για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων Τ.Κ. Σαρακηνών (πρώην σχολική περιουσία).

12ο Λήψη απόφασης σχετικά με τη θεώρηση ή μη των επαγγελματικών αδειών πωλητών υπαίθριου εμπορίου του Δήμου Αλμωπίας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…