Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο συντοπίτης μας καθηγητής της Νομικής Σχολής του Δ.Π.Θ., πρώην πρύτανης, Κ. Ρέμελης στα "Πέριξ" της TV100


Η ίδρυση επιπλέον Νομικής Σχολής στην Πάτρα αποτελεί ισχυρό πλήγμα όχι μόνο για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο αλλά και για όλη την περιοχή της Θράκης με τις ιδιαιτερότητες που την χαρακτηρίζουν σύμφωνα με τον συντοπίτη μας (κατάγεται από την Πέλλα) Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.), πρώην πρύτανη Κωνσταντίνο Ρέμελη. 
Ο κ. Ρέμελης, από τα "Πέριξ" της TV100 και στην δημοσιογράφο Βιβή Ανδρίτσου, σημείωσε ότι κυρίως θα πληγούν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Δ.Π.Θ., ενώ θα μειωθεί ο αριθμός των φοιτητών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή. 
Ο πρώην πρύτανης του Δ.Π.Θ., χαρακτήρισε ως απολύτως πολιτικό το ζήτημα της φυγής επιστημόνων στο εξωτερικό και εκτίμησε ότι είναι δύσκολο να ανακοπεί εάν δεν αλλάξουν οι συνθήκες αναξιοκρατίας και κακής λειτουργίας της κοινωνίας και της Πολιτείας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.