Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργα ενεργειακής αναβάθμισης στο Γυμνάσιο Καρυώτισσας

«Υπογράψαμε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, τη σύμβαση εκτέλεσης έργου για παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κτίριο του Γυμνασίου Καρυώτισσας. Στόχος μας είναι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να βελτιώσουμε την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου, να μειώσουμε τα λειτουργικά του έξοδα και να παραδώσουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα ανακαινισμένο σχολείο,» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Θεοχάρη Μιχαηλίδη.

Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται στις 124.873,88 ευρώ και η κατασκευή του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός οχτώ (8) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «IPA Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2014-2020».

Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…