Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 κι ώρα 19:00΄, με τα εξής είκοσι δύο  θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για  αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 714.000,00 ευρώ, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
2.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 572.000,00 ευρώ, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
3.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 400.000,00 ευρώ, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
4.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 642.000,00 ευρώ, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
5.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για  αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019.
6.Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για έκθεση αποτελεσμάτων Δ’ τριμήνου του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων 2018.
7.Συζήτηση και λήψη απόφασης και προσδιορισμός ενεργειών μετά την έκδοση της υπ’ αριθ. υπουργικής απόφασης, αριθ. οικ.2/6748/ΔΛΚ/24-1-2019 (ΦΕΚ Β’ 194) του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη.
8.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σκύδρας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Πέλλας, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ Ο.Τ.Α.
9.Εξέταση αιτήματος παράτασης της σύμβασης ανάθεσης της εκκαθάρισης  της ΔΗΚΕΣ.
10.Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών.
11.Τοποθέτηση τριών ιστών ΦΟΠ και τριών Φ.Σ. Υδραργύρου στην Τ.Κ. Καλής.
12.Ανάκληση της αριθ. 3/2019 απόφασης Δ.Σ. και λήψη νέας για την συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών.
13.Ορισμός δημοτικού συμβούλου και του αναπληρωτή του στην Διοικούσα Επιτροπή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
14.Οικονομικές ενισχύσεις ενδεών.
15.Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού – Τακτοποιητικού Πίνακα εργασιών του έργου «ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΤΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΛΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ».
16.Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019.
17.Καθορισμός αρδευτικής περιόδου 2019- Πρόσληψη υδρονομέων έτους 2019.
18.Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Καλλίπολης οικ. Σανδαλίου τμήματος από το αριθ. 171 τεμάχιο έκτασης 3.500,51τμ.
19.Τροποποίηση της αριθ. 100/2001 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον αριθμό δημοτικής έκτασης που εκποιήθηκε στην Τ.Κ. Σεβ/νών.
20.Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  για τροποποίηση ρυμοτομίας μεταξύ των Ο.Τ.1 και Ο.Τ. 1Α του οικισμού Σκύδρας.
21.Έγκριση απόφασης ΕΠΖ για την μετατροπή εισφοράς γης σε χρήμα στην επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου οικισμού Σκύδρας.
22.Θεώρηση αδειών επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου (Λαϊκών Αγορών) Δήμου Σκύδρας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…