Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης από τα Γιαννιτσά: "Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα να τελειώνουμε με αυτήν την κυβέρνηση..." (βίντεο)


Παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στις 7.00 το απόγευμα στα Γιαννιτσά, τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Πέλλας, τα οποία βρίσκονται στην Ταγματάρχου Γεωργούλη & Βενιζέλου γωνία.

Ο κ. Μητσοτάκης, μετά την τελετή των εγκαινίων, σε ανοιχτή ομιλία που πραγματοποίησε έξω από την πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία, αναφέρθηκε στην Συμφωνία των Πρεσπών, αποδεικνύοντας ότι η επίσκεψή του στην Πέλλα έχει σημειολογική αναφορά και δεν είναι καθόλου τυχαία η συγκυρία που επελέγη για να πραγματοποιηθεί.
«Δυστυχώς χθες το βράδυ με την ψήφο τους 153 πρόθυμοι βουλευτές ολοκλήρωσαν την τελευταία πράξη μιας εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας», τόνισε ειδικποτερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της ομιλίας του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι βουλευτικές εκλογές θα σημάνουν την πολιτική αλλαγή στη χώρα.
Ο κ. Μητσοτάκης υπενθύμισε πως η επίσκεψή του στη Μακεδονία έχει ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι ο παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, το 1912 είχε ξεκινήσει επικεφαλής σώματος εθελοντών από την Κρήτη για να πολεμήσει στους Βαλκανικούς Πολέμους.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή Συμφωνία και μερίδιο ευθύνης έχουν οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος», τόνισε, ενώ για τον τ. υπουργό Εθνικής Άμυνας ειδικότερα, είπε ότι το τελευταίο διάστημα φόρεσε τη στολή του μακεδονικού, αλλά παρατήρησε ότι ο κ. Καμμένος έδωσε το στυλό στον κ. Τσίπρα για να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο πρόεδρος της Ν. Δ. εξέφρασε την εκτίμηση ότι στις 26 Μαϊου θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές και οι βουλευτικές εκλογές, και κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εγρήγορση για τις εκλογικές μάχες που έρχονται. «Όσο πιο γρήγορα τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο», επισήμανε.
Αμέσως μετά την ομιλία του περπάτησε στον πεζόδρομο της πόλης και χαιρέτισε πολίτες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί του, σταματώντας σε κεντρικό καφέ της πόλης. Με το που έφτασε στα Γιαννιτσά ο πρόεδρος της Ν.Δ επισκέφθηκε τα γραφεία της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας «Ο Φίλιππος», όπου είχε συνάντηση με τη διοίκησή της.

Ο κ. Μητσοτάκης, σήμερα Κυριακή, θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Μακεδονία με διαδοχικές επισκέψεις στη Σιάτιστα και την Κοζάνη.


egkdp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

37 comments:

  1. λαοθαλασσα
    ο αλεξης φευγει ο κουλης ερχεται
    δεν υπαρχει σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλως τον και ας αργησε.
    περιμεναν να τελειωση ολη η παρωδια στην βουλη με το ξεπουλημα της μακεδονιας για να εμφανιστουν κατα τα μερη μας και να μας πουν οτι ειναι μια κακη συμφωνια και οταν ερθει στα πραγματα θα προσπαθησει να μειωσει τα αρνητικα της.
    τι μας λες;
    οσο εκανε το παν για να μην περασει απο την βουλη. ειδαμε πωσ κινηθηκατε και τι ειπε ο Δενδιας.
    να σας χαιρονται οι οπαδοι σας που ετρεχαν να βγουν φωτο και να κανουν χειραψια αρκει να αφησουν παραθυρο ανοιχτο για καποια θεσουλα στο μελλον.
    καμια ντροπη απο κατοικους της πελλας της πρωτευουσας της μακεδονιας του μ.αλεξανδρου.
    ολα για μια θεση.
    να μην ρωτησω για τα δανεια της ΝΔ γιατι εχουν σιγουρα ρυθμιστει και θα ανλαβουν την αποπληρωμη τους ολα τα μελη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ

      Διαγραφή
  3. Το Σάββατο πλυθήκατε ξυριστήκατε φορέσατε τα καλά σας και πήγατε να φωτογραφηθείτε μα το τον Μητσοτάκη σαν γύφτικα σκεπάρια .Αυτό είναι πανηγύρι και όχι πολιτική στάση πολιτών χώρας που βρίσκεται 10 χρόνια στα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ να πας απλυτος στην Τζακρη και τον Σηφάκη.Και μην ασχολείσαι με την ΝΔ.

      Διαγραφή
    2. Προς9:38 Μην περιμένεις να ξανάρθει ο Μητσοτάκης για να ξαναπλυθείς!!!

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψωμί δεν είχαμε τυρί μας έφεραν!!! Ποιος είσαι πες μας από που έρχεσαι και τι θες; να σου πω εγώ, είσαι ένας τεμπέλης καλοπερασακιας που ζεις στις πλάτες άλλων όπως όλοι σας θες να υλοποιήσεις τα σχέδια της οικογένειας σου για να περνάτε καλά τα λεφτά είναι πολλά και για εσένα και για τα σκουπίδια που τρέχουν από πίσω σου όλοι ένας κ ένας δεν έχουν δουλέψει ποτέ λυπάμαι για αυτούς που τρώνε το σανο που τους δίνετε λυπάμαι για τα παιδιά μου λυπάμαι που είστε (ΕΛΛΗΝΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε έτσι είναι

      Διαγραφή
    2. Σωστός...εμείς θέλουμε τον δουλευταρά Αλεκσι.Τώρα τον ποιόν δουλεύει ο δουλευταράς Αλέκσις θα το συζητήσουμε αργότερα....

      Διαγραφή
  6. Πες μας για τα χρέη σας στις τράπεζες; εμείς για να τα πληρώσουμε κάνουμε το σκατο μας παξιμάδι κύριε πρόεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα μας πεις για τα 100 δις που μας χρέωσε ο Λούλης σου για να σκίσει τα μνημόνια και στο τέλος έσκισε το καλτσόν του και ξέσκισε εμάς;

      Διαγραφή
    2. Ποιο κατάστρεψε την ελλαδα

      Διαγραφή
    3. και ο τζαμτζης μαζι!!

      Διαγραφή
  7. Έλληνα δεν υπάρχει σωτηρία...γρήγορα ξεχνάς Έλληνα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από μνήμη,ο Έλληνας έχει τώρα και γνώση τι εστί κυβερνώσα , φασίζουσα αριστερά.

      Διαγραφή
    2. ε βρε βολεμένε τρελάθηκες να απαντάς σε όλα τα σχόλια
      θύματα όλοι σας
      στον αγύριστο εσείς κ όλοι οι μνημονικοί

      Διαγραφή
    3. Θα συνεχίσω να απαντάω σε όλα τα φασισταριά δεξιά και αριστερά που νομίζουν ότι κατέχουν την μοναδική αλήθεια,κατάλαβες φασιστάκο;

      Διαγραφή
    4. Μπρε τι είπε ο μεγάλος...Πολύ γουστάρω .Και ένας ΜΠΟΥΦΟΣ θεωρεί ότι είναι αιτός αλλά η αλήθεια είναι ότι η φύση τον έκανε ΜΠΟΥΦΟ.

      Διαγραφή
  8. ....τελικά είμαστε καταδικασμέμοι ....ψέμα...βρωμιά...κομπίνες...αηδία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσύ 12:24 11:57 11:21 11:18 μη συνεχίσω γιατί φαίνεται οτι είσαι ένας και παλεύεις για το μεροκάματο.
    Πες μας πως ρυθμίστηκαν τα χρέη της κουντουρά και με ποιο αντάλλαγμα.
    Πως ρυθμίστηκαν τα χρέη του αδερφού τοθ Αλέξη και της κατασκευαστικής τού.
    Μετα αφού απαντήσεις σε αυτά θα σου πω και εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φανατισμός φίλε τυφλώνει και σκεπάζει την λογική.Εκτός αν υπάρχει ιδιοτέλεια και όταν βγεί η Ν.Δ βολευτής!!! τότε πάσο!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε ανοιxτομάτη θα απαντήσεις η θα παπαριάζεις ασυστόλως;

      Διαγραφή
    3. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξη δεν τον βγάζω από τα λεγόμενα μου απλά το άρθρο είναι για τον κουλη οκ ανοιχτόματή;

      Διαγραφή
  10. Επειδη τον ρωτουσε καποιος για εμπαρκο στα φρουτα,δεν ξερετε οτι το ψηφισε με τα δυο του τα χερακια.Οσο για τα τευτλα δεν ξερει αυτος που τον ρωτουσε ποιοι την χρεωκοπησαν την ΕΒΖ.Αυτος που ρωτουσε τα ξερει αλλα εκει τουμπεκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α!! Θα σε μαλωσω 2:37μ.μ. δεν τα λες καλά!!! Η Ν.Δ. Δε βολεύει όποιον και όποιον... Πρέπει να είσαι κοματαρχης, προυχοντας, άνθρωπος του κεφαλαίου γενικότερα .. Σιγά μην ασχοληθεί με τον απλό κοσμακι.... Αυτός δεν έχει πτυχία και ντοκτορα....που να δουλέψει?? Αν βγει η Ν.Δ όπως λέει και ο σοφός λαός '' κλαψτα Χαραλαμπε'' μέρα που ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την σοφία του λαού μπορεί να μην είμαι σίγουρος, αλλά για την δική σου βλακεία δεν υπάρχει αμφιβολία.

      Διαγραφή
  12. Δυστυχώς οι πολιτικοί αυτοί είναι ο καθρέφτης του λαού τέτοιος λαός είμαστε μας αξίζουν Τσίπρας Μητσοτάκης κ.λ.π. όταν δεν πατήσει κανείς στις εκδηλώσεις τους τότε ίσως κάτι αλλαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε έλα εσύ που είσαι πιο ικανός να σε κάνουμε βουλευτή για να μας σωσεις.

      Διαγραφή
    2. Εσυ δεν σώζεσαι με τίποτα .

      Διαγραφή
  13. Πάρτε το χαμπάρι ήρθε η σειρά της ΝΔ Να διαλυθεί όπως κάποτε και το ΠΑΣΟΚ αμ πως!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12.52 ξέρειςςςς είναι αλήθεια γιαυτό τσατιζεσαι βρίσε βρίσε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η λογική το λέει αυτό βρε παιδί μου τα δύο μεγάλα κόμματα που εδώ και 40 Χρόνια δημιούργησαν μια χώρα βάσανα ο ΤΣΙΠρας μέσα σε 4 Χρόνια περιμένουμε να κάνει μαγικά ΕΕΕΕ δεν είναι ο κοπερφιλντ φανταστείτε ότι για να χαλάσεις κάτι θέλεις τον μισό χρόνο από ότι να το φτιάξεις 40 Χρόνια χρειαστηκαν για να χαλάσουν την χώρα φανταστείτε πόσο θέλει για να φτιαχτεί. Ο Αλέξης προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύει και βέβαια οι μέχρι τώρα βολεμένοι αντιδρούν λογικό κάθε εξαγωγή από το σάπιο πονάει μετά όμως όλα καλυτερευουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.