Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Την Τρίτη 26 Μαρτίου ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η Τροπολογία που επιλύει το θέμα της απαλλαγής των απλών μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι την προσεχή Τρίτη 26 Μαρτίου ψηφίζεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τροπολογία που επιλύει το ζήτημα της απαλλαγής των απλών μελών της ΟΠ ΑΘΗΝΑ, κατόπιν επίσπευσης των σχετικών διαδικασιών συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την Οδηγία (ΕΕ) 2016/943 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 8ης Ιουνίου 2016 σχετικά με την προστασία της τεχνογνωσίας και των επιχειρηματικών πληροφοριών που δεν έχουν αποκαλυφθεί (εμπορικό απόρρητο) από την παράνομη απόκτηση, χρήση και αποκάλυψή τους (EEL 157 της 15.06.2016) - Μέτρα για την επιτάχυνση του έργου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και άλλες διατάξεις» . 
Η τροπολογία θα κατατεθεί στην Βουλή την Παρασκευή 22 Μαρτίου κατά την δεύτερη συνεδρίαση του ως άνω νομοσχεδίου στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Μας τα ειπε ο συναδελφος σου που το εφερε σε περας και ειναι και κεντρικος εισηγητης του νονοσχεδιου...
    Εσυ κανεις απλα τον...αντιλαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ αρέσει που χρησιμοποιείς τρίτο πρόσωπο για να απαντήσεις.

      Διαγραφή
  2. Ο βουλευτης Γιαννης Σηφακης ως κεντρικος εισηγητης του νομοσχεδιου που θα μπει η τροπολογια για την λυση του "ΑΘΗΝΑ" επιδιώκει την επίσπευση των διαδικασιών μηπως προλαβει να ψηφιστει στην ολομελεια πριν την 27 Μαρτιου που ειναι τα πρωτα δικαστηρια των αγροτων.
    Θα ενημερωσει τους πληγεντες σχετικα οταν θα εχουν καθοριστει οι ημερομηνιες της 4ης επιτροπης και της ολομέλειας.
    Ειναι δύσκολο αλλα το προσπαθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δύσκολο αλλά προσπαθεί μάλιστα προετοιμασία ότι απλά δεν θα γίνει

      Διαγραφή
    2. δεν τα πληρωνουν οι δυο τους απο την τσεπη τουσ να ησυχασουμε

      Διαγραφή
    3. Σε έχει πιασει ένας πανικός ή είναι ιδέα μού??

      Διαγραφή
  3. Ιδέα σου είναι και με την ιδέα θα μείνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να είσαι φίλε Γιάννη που τρέχεις εσύ και έχει να ανακοινώσει κάτι και η ΤΖΑΚΡΗ τόσα χρόνια ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο δίκιο έχεις 3:36!!!! Βγήκε χάρη στον Σηφακη από την αφανεια της......Και φάνηκε περιτρανα η ανυπαρξια της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος ρε σηφακη, φτανει πια να γραφεις κατω απο το δελτιο της συναδελφου σου, τα ιδια και τα ιδια. Μας τα πριξες τα γιδια. Θα γραφτεις στο βιβλιο του Γκίνες ως μοναδικος που το κανεις και ολα απο ζηλεια.Τελειωνουν τα ψωμιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα να μην απαντήσω 10:50, μα με προκαλεις. Έλεος εσυ που βλέπεις παντού "Σηφακη". Πολίτης είμαι ρε φίλε της Αλμωπιας που Στηρίζω το δίκαιο και σωστό. Εσένα, ποιο ειναι το πρόβλημα σου? Δεν κατάλαβα? Και τι να ζηλέψει ο Σηφακης? Και από ποιον? Δεν έχει λόγο, είναι μια ολόκληρη κατηγορία μόνος του :Ευθης, εντιμος πετυχημένος στον χώρο του, αξιοπρεπής και δουλευταρας. Τι να μας πεις? Ήθελες να τα ακούσεις..... Ε, μας ζαλισες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.