Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οριστικά πρώτος ο ΦΟΑ στην κανονική περίοδο, 93-54 τον ουραγό Εδεσσαϊκό!


Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με την ομάδα του ΦΟΑ να κάνει το καθήκον της κερδίζοντας εύκολα τον ουραγό Εδεσσαϊκό (θα αγωνίζεται στη Β' ΕΚΑΣΚΕΜ τη νέα χρονιά) με 93-54, μια νίκη που του έδωσε οριστικά και την πρώτη θέση έχοντας το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Το παιχνίδι κόντρα στον υποβιβασμένο και νεανικό ΕδεσσαΪκό (αγωνίστηκε με 7 παίκτες) δε χωράσει σε κριτική, με τους γηπεδούχους να καθαρίζουν γρήγορα το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο, δίνοντας τη δυνατότητα στον προπονητή του ΦΟΑ να δοκιμάσει και τους νεαρούς παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Πέντε συνολικά παίκτες των νικητών πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων, Μακρόπουλος (18π.), Παπαβραάμ (15π.), Πετρούδης (13π.), Αβραμίδης (11π./3 τρίπ.) και Υποδηματόπουλος (11π.). Από πλευράς Εδεσσαϊκού επιθετικά ξεχώρισαν οι Γάτσος (19π./1 τρίπ.), Αδάμ (15π.) και Κεχαγιόγλου (15π./ 3 τρίπ.). Εύκολο έργο είχε το δίδυμο των διαιτητών Κορδάλη και Μπόϊτση.

Πλέον η ομάδα του ΦΟΑ στρέφει την προσοχή της στα play off του πρωταθλήματος και στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στο ΔΑΚ Αριδαίας το επόμενο Σάββατο (13/4). 

Τα δεκάλεπτα: 27-13, 53-23, 70-43, 93-54
Διαιτητές: Κορδάλης - Μπόϊτσης

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αργυρός 7, Βασίλογλου 8, Νταούτι 4, Υποδηματόπουλος 11, Μπεγλόπουλος 6, Παπαβραάμ 15, Αβραμίδης 11(3), Κληντσάρης, Μακρόπουλος 18, Πετρούδης 13.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ BC (Ροδοβίτης): Αδάμ 15, Γάτσος 19(1), Κεχαγιόγλου 15(3), Κατσαράς, Πασχαλίδης 5, Τεντζέρης, Φώτογλου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.