Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοσκόπηση «βγάζει» δήμαρχο Πέλλας από την πρώτη Κυριακή!


Νίκη από τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης για το Δήμο Πέλλας δίνουν σε υποψήφιο δήμαρχο (προέρχεται από τη ΝΔ) τα αποτελέσματα δημοσκόπησης γνωστής εταιρείας για λογαριασμό ιδιώτη επιχειρηματία που ζήτησε την διενέργειά της. 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, στο ερώτημα για την πρόθεση ψήφου, ο εν λόγω υποψήφιος προηγείται με 50,5% έναντι 22,00 % έτερου υποψηφίου από τους συνολικά 5 που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για το αξίωμα του δημάρχου στο δήμο Πέλλας.


Μεγάλη υπέρ του εν λόγω υποψηφίου δημάρχου είναι και η διαφορά στην παράσταση νίκης.
Παράλληλα, οι δημότες – κάτοικοι της πόλης των Γιαννιτσών θεωρούν ότι σημαντικότερα προβλήματα είναι τα σκουπίδια (39%), το κυκλοφοριακό (20%), η στάθμευση (18%), η παραβατικότητα (14%), η έλλειψη χώρων πρασίνου (13%) και ο θόρυβος (7%). Επίσης, το 27% πιστεύει ότι θα πρέπει να ψηφίζουν οι μετανάστες που ζουν στον δήμο.
Στο ερώτημα «τι μετράει περισσότερο όταν ψηφίζουμε για το δήμαρχο Πέλλας», η συντριπτική πλειοψηφία όλων των ερωτηθέντων (68%) απάντησε ότι «μετράει η προσωπικότητά του». 
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 24 Μαρτίου, σε δείγμα 750 πολιτών.
Θα επανέλθουμε σε επόμενη ανάρτηση με περισσότερα στοιχεία για την δημοσκόπηση και φυσικά με τα ονόματα και τα ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ακόμα πιστεύετε τις δημοσκοπήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο πρωταπριλιάτικο καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρωμάει πρωταπριλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΈΡΕ ξύλο που θέλετε εγώ την άλλη βδομάδα θα κάνω δημοσκόπηση και θα βγάλω αποτέλεσμα που αφορά τον καιρό! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι λαθρομεταναστες για ποιον λόγο να ψηφίσουν;;; Από πότε έγιναν δημότες;;; Επειδή ξέρετε από τους δημότες ότι δεν θα πάρετε όσους υπιλογιζατε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λαθραιο ειναι το μυαλο που τρυπωσε στο αδειο σου κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.