Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Μεσολόγγι και στα Ιωάννινα η Ακαδημία του "Μ. Αλέξανδρου" Γιαννιτσών


Ένα πολύ όμορφο διήμερο φιλικών παιχνιδιών διοργάνωσε η ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου»  Γιαννιτσών το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019.
Στο διήμερο των φιλικών παιχνιδιών συμμετείχαν 35 αθλητές από τρείς ηλικίες (2003-2004-2005) οι οποίοι δημιούργησαν δύο αγωνιστικά τμήματα.
Η αποστολή των Γιαννιτσών ξεκίνησε το Σάββατο τα ξημερώματα με προορισμό την ιερή πόλη του Μεσολογγίου όπου ήταν προσκεκλημένη της ομάδας του «Χαρίλαου Τρικούπη» για να φτάσει εκεί το μεσημέρι και να δώσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με την ομώνυμη τοπική ομάδα. Στην συνέχεια η αποστολή τακτοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου για ξεκούραση. Το απόγευμα παρακολούθησε το πολύ όμορφο παιχνίδι της Α2 εθνικής κατηγορίας ανάμεσα στον «Χ. Τρικούπη» και στην ομάδα του «Αμύντα» Αθηνών.
Μετά το παιχνίδι οι ομάδες της ακαδημίας του «Μ. Αλεξάνδρου» επισκέφτηκαν την πόλη του Μεσολογγίου και στην συνέχεια γευμάτισαν και διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο του Μεσολογγίου.

Την επόμενη μέρα το πρωί η αποστολή επισκέφτηκε τον ιστορικό «κήπο των Ηρώων» και αναχώρησε για την πόλη των Ιωαννίνων όπου το μεσημέρι έδωσε άλλη μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με την ομάδα του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων αλλά και με την ομάδα: «Ιωάννινα Basketball Club».
Μετά το τέλος των αγώνων η αποστολή του «Μέγα» περιηγήθηκε στην ιστορική πρωτεύουσα της Ηπείρου και στην συνέχεια επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να επιστρέψει το βράδυ στην πόλη των Γιαννιτσών.
Σε δηλώσεις τους για το τουρνουά οι προπονητές της Giannitsa Basketball Academy δήλωσαν τα εξής: 
Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο και εποικοδομητικό διήμερο για τους αθλητές μας. Εκτός από τα φιλικά παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν κέρδισαν εμπειρίες και από το παιχνίδι της Α2 του «Χ. Τρικούπη» που παρακολούθησαν το οποίο ήταν πολύ υψηλού επιπέδου. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πρόσκληση αλλά και την φιλοξενία την ομάδα του «Χ. Τρικούπη» καθώς και την ομάδα του ΑΓΣΙ αλλά και του IBC που μας βοήθησαν να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε επιτυχώς αυτό το τόσο δύσκολο διήμερο φιλικών παιχνιδιών.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή μας και είναι πραγματικοί αρωγοί σε κάθε δύσκολη προσπάθεια μας. 
Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ αλλά και να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου coach Δ. Κυριαζή γιατί αυτή η αποστολή ήταν μία δική του ιδέα που την υλοποίησε αυτός εξολοκλήρου.» 
Δημήτρης Κυριαζής: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που πήραν μέρος στο αθλητικό διήμερο που διοργάνωσε η ακαδημία μας. Τα παιδιά συμπεριφέρθηκαν πραγματικά σαν «αθλητές» σε όλο το πρόγραμμα και όχι μόνο στους αγώνες και αυτός ήταν και ο στόχος μας. Δεν ήταν για μας μία απλή εκδρομή, διότι εκδρομή μπορούν να πάνε και θα πάνε τα παιδιά με το σχολείο τους. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια άλλη εμπειρία καθαρά αθλητική και πιστεύω ότι τα καταφέραμε.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που μας φιλοξένησαν με αρχή την ομάδα του «Χ. Τρικούπη» με την οποία συνεργάζομαι αλλά και τις ομάδες των Ιωαννίνων για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν.»
Την αθλητική εκδρομή συνόδευσαν και οι έφοροι του τμήματος basketball του Συλλόγου μας κ.κ. Παπαδόπουλος Αντώνης και Παρτσαλάκης Παύλος.

Από το Γραφείο Τύπου
magian
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.