Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διασφάλιση του Επαγγέλματος Εργοθεραπευτή


Στα πλαίσια της διασφάλισης του επαγγέλματος Εργοθεραπευτή, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών -ΝΠΔΔ, ενημερώνει για τα εξής:
Οποιοσδήποτε σε επαγγελματικό χώρο ενημερώνει το κοινό του με οποιοδήποτε τρόπο (ταμπέλες, φυλλάδια, διαφημίσεις κλπ)  ότι παρέχει υπηρεσίες Εργοθεραπείας, καθιστά υποχρεωτική τη φυσική παρουσία συνεργαζόμενου επαγγελματία Εργοθεραπευτή που θα είναι εγγεγραμμένος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργοθεραπευτών.
Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν βοηθοί Εργοθεραπείας, είναι απαραίτητη δια νόμου η φυσική παρουσία και επίβλεψη ενός επαγγελματία Εργοθεραπευτή.
Οποιαδήποτε  καταγγελόμενη στον ΠΣΕ περίπτωση όπου δεν  υπάρχει φυσική παρουσία Εργοθεραπευτή, πληροί τις προϋποθέσεις για αντιποίηση του νομοθετικά ρυθμιζόμενου επαγγέλματος του Εργοθεραπευτή.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις, θα αποστέλλονται από τον ΠΣΕ στον εκάστοτε εισαγγελέα με κατηγορίες τόσο προς το πρόσωπο που θα εκτελεί τις εργοθεραπευτικές πράξεις, όσο και προς τον ιδιοκτήτη του κέντρου, για τις ανάλογες κυρώσεις και πρόστιμα.
Για όσους ενδιαφέρονται, η εύρεση των εγγεγραμμένων Εργοθεραπευτών μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το site  του συλλόγου στην ενότητα: "Βρες Εργοθεραπευτή".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.