Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διασφάλιση του Επαγγέλματος Εργοθεραπευτή

Στα πλαίσια της διασφάλισης του επαγγέλματος Εργοθεραπευτή, η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών -ΝΠΔΔ, ενημερώνει για τα εξής:
Οποιοσδήποτε σε επαγγελματικό χώρο ενημερώνει το κοινό του με οποιοδήποτε τρόπο (ταμπέλες, φυλλάδια, διαφημίσεις κλπ)  ότι παρέχει υπηρεσίες Εργοθεραπείας, καθιστά υποχρεωτική τη φυσική παρουσία συνεργαζόμενου επαγγελματία Εργοθεραπευτή που θα είναι εγγεγραμμένος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργοθεραπευτών.
Στις περιπτώσεις όπου υπάρχουν βοηθοί Εργοθεραπείας, είναι απαραίτητη δια νόμου η φυσική παρουσία και επίβλεψη ενός επαγγελματία Εργοθεραπευτή.
Οποιαδήποτε  καταγγελόμενη στον ΠΣΕ περίπτωση όπου δεν  υπάρχει φυσική παρουσία Εργοθεραπευτή, πληροί τις προϋποθέσεις για αντιποίηση του νομοθετικά ρυθμιζόμενου επαγγέλματος του Εργοθεραπευτή.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις, θα αποστέλλονται από τον ΠΣΕ στον εκάστοτε εισαγγελέα με κατηγορίες τόσο προς το πρόσωπο που θα εκτελεί τις εργοθεραπευτικές πράξεις, όσο και προς τον ιδιοκτήτη του κέντρου, για τις ανάλογες κυρώσεις και πρόστιμα.
Για όσους ενδιαφέρονται, η εύρεση των εγγεγραμμένων Εργοθεραπευτών μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το site  του συλλόγου στην ενότητα: "Βρες Εργοθεραπευτή".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…