Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης: Έκτακτη επιχορήγηση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών 350.000 για προμήθεια ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού μετά από συνεργασία του βουλευτή με τον αν. υπ. Π. Πολάκη

Η έκτακτη επιχορήγηση αφορά την προμήθεια:
1. Πύργου Λαπαροσκόπησης για τις ανάγκες του χειρουργείων αξίας 100.000,00 € 
2. Ψηφιακού μαστογράφου για το ακτινολογικό εργαστήριο αξίας 150.000,00 € 
3. Υπερηχοτομογράφο για την μαιευτική κλινική αξίας 50.000,00 € 
4. Υπερηχοτομογράφο για την Μ.Ε.Θ. αξίας 50.000,00 € 
Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει την δημόσια υγεία στην Πέλλα.
Μετά την προμήθεια των δύο αξονικών τομογράφων στα Νοσοκομεία Έδεσσας ( λειτουργεί επί ένα έτος) και Γιαννιτσών ( εγκαθίσταται πιθανά και μέχρι τέλος του μήνα ή στις αρχές του Ιουνίου), την νέα σύγχρονη μονάδα τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα, 10 νέων μηχανημάτων του τεχνητού νεφρού , την αναδιοργάνωση και επέκταση των επειγόντων (ΤΕΠ) στην Έδεσσα, την προμήθεια σημαντικού ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού από το Π.Δ.Ε. και από τα ανταποδοτικά της SIEMENS, την ριζική ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας Αριδαίας,  τώρα συνεχίζει με έκτακτη χρηματοδότηση για την προμήθεια μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών. 
Ο βουλευτής ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη που στηρίζει συνεχώς το Νοσοκομείο Πέλλας και τα Κέντρα Υγείας της Π. Ε. Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…