Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργο προϋπολογισμού 450.000 € που αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων ξεκινά από την Π.Ε. Πέλλας

Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Τη σύμβαση για το έργο ««Καθαρισμός Ρεμάτων Π.Ε. Πέλλας 2018» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 450.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
«Ιεραρχούμε προβλήματα και ανάγκες, λαμβάνουμε υπόψη τα σφιχτά οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν και επεμβαίνουμε ανάλογα. Ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι μία σημαντική παρέμβαση που αφορά την πολιτική προστασία και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή μας. Η θωράκιση των περιοχών και η διατήρηση υψηλού αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας στην καθημερινότητας τους είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό τμημάτων ρεμάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, από μπάζα, φερτά υλικά, αυτοφυή βλάστηση ή απορρίμματα τόσο κατά μήκος της υδραυλικής διατομής των ρεμάτων, όσο και κάτω από γέφυρες ή άλλα τεχνικά στα οποία έχουν συσσωρευτεί όγκοι που μειώνουν την παροχετευτικότητα τους.
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σύμφωνα με τα αιτήματα τους αλλά και με την καταγραφή και αποτύπωση της κατάστασης από την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Την Έδεσσα την αφήσατε; τόσο καιρό διαφημιζατε το έργο ανάπλασης του Εδεσσαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…