Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έργο προϋπολογισμού 450.000 € που αφορά τον καθαρισμό ρεμάτων ξεκινά από την Π.Ε. Πέλλας


Υπογραφή σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Τη σύμβαση για το έργο ««Καθαρισμός Ρεμάτων Π.Ε. Πέλλας 2018» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 450.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
«Ιεραρχούμε προβλήματα και ανάγκες, λαμβάνουμε υπόψη τα σφιχτά οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν και επεμβαίνουμε ανάλογα. Ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι μία σημαντική παρέμβαση που αφορά την πολιτική προστασία και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιοχή μας. Η θωράκιση των περιοχών και η διατήρηση υψηλού αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας στην καθημερινότητας τους είναι πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Η παρούσα μελέτη αφορά τον καθαρισμό τμημάτων ρεμάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας, από μπάζα, φερτά υλικά, αυτοφυή βλάστηση ή απορρίμματα τόσο κατά μήκος της υδραυλικής διατομής των ρεμάτων, όσο και κάτω από γέφυρες ή άλλα τεχνικά στα οποία έχουν συσσωρευτεί όγκοι που μειώνουν την παροχετευτικότητα τους.
Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σύμφωνα με τα αιτήματα τους αλλά και με την καταγραφή και αποτύπωση της κατάστασης από την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Πέλλας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Την Έδεσσα την αφήσατε; τόσο καιρό διαφημιζατε το έργο ανάπλασης του Εδεσσαίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.