Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια ανάσα από το πρωτάθλημα η ομάδα του ΦΟ Αριδαίας, 78-61 τους Αετούς Βέροιας (βίντεο)


Μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα του ΦΟΑ, για πρώτη φορά ύστερα από 22 χρόνια, ο οποίος επικράτησε χθες στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος των Αετών Βέροιας με 78-61 και έκανε το 1-0 στη σειρά, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο που έχει εντός έδρας όλη τη χρονιά.

Το παιχνίδι ήταν από την αρχή της αναμέτρησης δυνατό, με την ομάδα του Παναγιώτη Βάτση να δείχνει από τα πρώτα λεπτά ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, παίζοντας γρήγορο μπάσκετ με σωστές επιλογές στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 20-14 για τους γηπεδούχους, ενώ το ημίχρονο με 41-30.

Με τη φόρα του πρώτου ημιχρόνου συνέχισαν και στο δεύτερο οι γηπεδούχοι με τη διαφορά να φτάνει και να ξεπερνάει τους 20 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου (62-41). Τυπική διαδικασία ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με τελικό σκορ 78-61 και τους παίκτες του ΦΟΑ να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους το 1-0 στη σειρά.

Τρομερή εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Μακρόπουλος (30π./5 τρίπ.) κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του, αλλά και ο Ζέρζης (17π.), ο οποίος ήταν πολύ ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Από πλευράς Αετών Βέροιας ξεχώρισε ο Ιωσηφίδης (17π./1 τρίπ.). Με λάθη η διαιτησία των Ντόγκα και Μητώνα που ωστόσο δεν επηρέασαν την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ απορίας άξιο ήταν για ποιο λόγο σε τελικούς πρωταθλήματος δεν ορίστηκαν διαιτητές εθνικών κατηγοριών, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Το επόμενο Σάββατο (18/5) είναι ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες στη Βέροια, με την ομάδα του ΦΟΑ να θέλει τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής, σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει και τρίτο παιχνίδι και πάλι στην Αριδαία.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 41-30, 62-41, 78-61
Διαιτητές: Ντόγκας - Μητώνας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Νταούτι, Βασίλογλου 2, Πέτκος 3(1), Τοπαλίδης 9(1), Υποδηματόπουλος, Μπεγλόπουλος 2, Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης, Κληντσάρης 4, Μακρόπουλος 30(5), Στρέπκος 9, Ζέρζης 17.

ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τυριακίδης): Τσιμτσιρίδης 6, Χρήστου 5(1), Κασάπης 3(1), Παπαδόπουλος Δ. 8(2), Γκεκόπουλος 9, Πάππου, Χρυσάφης 3, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Ι. 2, Χατζηχαρίσης 7, Ιατρού 1, Ιωσηφίδης 17(1).




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.