Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: Εικόνες σοκ με νεκρά ζώα σε ποτάμι (φωτο)


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε σήμερα το πρωί κάτοικος της Αλμωπίας όταν στο 1ο χλμ του παλιού δρόμου Ξιφιανής – Αψάλου αντίκρισε νεκρά ζώα (φωτο) τα οποία  ασυνείδητος πέταξε στο ποτάμι.  Πρόκειται για παράνομη ενέργεια, όσο και για εστία μόλυνσης για τους κατοίκους και την ευρύτερη περιοχή, ειδικά σε περίπτωση που τα ζώα φέρουν κάποια μολυσματική ασθένεια. Θα πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να τα περισυλλέξουν.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΤΣΟΠΑΝΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝ Κ ΒΟΣΚΑΝΕ Τ ΚΑΜΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί είναι εικόνες σοκ τα νεκρά ζώα στο ποτάμι που πέταξε ένα ζωντανό ζωο; Για το ζωντανό ζώο ήταν κάτι το φυσιολογικό αυτό που έκανε. Σοκ είναι το γεγονός ότι τέτοια ζωντανά ζώα κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αυτό είναι σοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει άραγε κανένας υπεύθυνος να δει τι υπάρχει στα ποτάμια μας; μπάζα, σκουπίδια, βρωμιές που συσσωρεύονται καθημερινά. Έχει κάποια πρόταση κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους ή περιφερειάρχες; όχι μόνο λεζάντα. Σας ακούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν ψηφίστε τους και βλέπουμε όπως μου είπε κάποιος υποψήφιος δήμαρχος

      Διαγραφή
  4. Θα βρεθεί κάποιος να τους μαζέψει από τον κάμπο έχουν ρημάξει τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δήμαρχος γιατί δεν παίρνει θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.