Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μητσοτάκης από Έδεσσα: Εδώ ήρθε περισσότερος κόσμος απ΄ όσους πήγαν στον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη



«Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη» ζήτησε από τους ψηφοφόρους της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πλατεία Τημενιδών, στην Έδεσσα.
«Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα είμαστε νικητές και αυτή δεν θα είναι μια νίκη της ΝΔ, θα είναι μια νίκη της Ελλάδος, θα είναι μια νίκη όλων των Ελλήνων. Πάμε γερά, πάμε δυνατά, μέχρι την τελική νίκη» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε την κρισιμότητα των ερχόμενων ευρωεκλογών, εξέπεμψε μήνυμα ενότητας της παράταξης και απηύθυνε έκκληση προς τους ψηφοφόρους του κόμματος, στον χρόνο που απέμεινε ως τις εκλογές της Κυριακής, να πείσουν «αναποφάσιστους» να στηρίξουν στην κάλπη τη ΝΔ και τον ίδιο προσωπικά. 
«Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Αυτές τις ημέρες θα ζητήσω από τον καθένα και από την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μια αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν. Ότι αξίζει να με εμπιστευτούν εμένα προσωπικά στο μεγάλο αγώνα που δίνω, στον μεγάλο προσωπικό αγώνα που δίνω για να μπορέσουμε επιτέλους να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για μια Ελλάδα, με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι τελευταία στιγμή».
Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους «παλιούς φίλους» της ΝΔ, που «πάντα κρατούσαν ψηλά τη σημαία της ΝΔ» και πρόσθεσε : «Αλλά, τώρα μαζί με τη σημαία της ΝΔ πρέπει να σηκώσετε ψηλά και τη σημαία της Ελλάδος». 
Ο πρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι σε αυτή τη συγκυρία η παράταξη θα στηριχθεί και από νέους ψηφοφόρους, οι οποίοι θα ψηφίσουν για πρώτη φορά, καθώς το δίλημμα των εκλογών, όπως είπε, είναι τόσο ξεκάθαρο: «Αν θα πάμε μπρος ή αν θα πάμε πίσω, αν είμαστε με την πρόοδο, ή με οπισθοχώρηση, αν είμαστε με την Ευρώπη, ή αν είμαστε με τον Μαδούρο, αν είμαστε με την ασφάλεια ή με την ανασφάλεια, αν είμαστε με τη δημοκρατία ή με τον αυταρχισμό».
«Τώρα, παραδοσιακές ιδεολογικές διαφορές δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία. Γι' αυτό και βλέπετε αυτό το ρεύμα στήριξης στη ΝΔ, στη μεγάλη μας παράταξη» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Να μην πάει καμιά ψήφος χαμένη, να μην σπαταληθούν ψήφοι σε μικρά κόμματα τα οποία δε θα έχουν λόγο και ρόλο την επόμενη μέρα. Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι εμείς είμαστε η πραγματική πατριωτική παράταξη αυτού του τόπου. Και για το ζήτημα της Μακεδονίας και για το ζήτημα των Πρεσπών, μόνο εμείς δώσαμε πραγματικό αγώνα, με επιχειρήματα και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας».
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι πολίτες την Κυριακή «θα πουν ένα μεγάλο «όχι» στα «ψέματα», στη «φτώχεια, στους φόρους, στον εθνικό διχασμό, στην εθνική ταπείνωση, στην επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών» και συνέχισε: «Αυτό είναι το "όχι", το οποίο θα πείτε σε αυτή την κυβέρνηση. Θα πείτε όμως με την ψήφο σας και ένα μεγάλο "ναι". Όχι απλά στη μεγάλη πολιτική αλλαγή η οποία έρχεται, αλλά ένα "ναι" στη μεγάλη μας παράταξη. Στην ενωμένη και ανανεωμένη ΝΔ». 
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ είναι η παράταξη «των μεγάλων αγώνων, του υπεύθυνου πατριωτισμού, της εθνικής ευθύνης, που κράτησε όρθια τη χώρα μας στην Ευρώπη, η παράταξη που θα δώσει τη μεγάλη λύση για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, η οποία έρχεται». Αντέκρουσε δε την άποψη ότι οι ευρωεκλογές προσφέρονται για «χαλαρή» ψήφο.
«Μην ακούτε αυτά που μπορεί να σας λένε κάποιοι, "δεν βαριέσαι, η ευρωκάλπη προσφέρεται για πιο χαλαρή ψήφο, στις εθνικές εκλογές εγώ θα κάνω το καθήκον μου απέναντι στη ΝΔ". Όχι. Τώρα πρέπει να κάνουν όλοι το καθήκον τους, τώρα χρειαζόμαστε τη στήριξή σας. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία το βράδυ της 26ης Μαΐου το πρώτο μεγάλο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή θα έχει συντελεστεί. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό αγωνιζόμαστε, μέχρι να κλείσει η τελευταία κάλπη, μέχρι  να καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος».
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι μέσα από τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα έχει διαπιστώσει  «τον βουβό πόνο, τη βουβή οργή των Ελλήνων», την «απογοήτευση της μεσαίας τάξης η οποία διαλύθηκε από την υπερφορολόγηση», την «αγωνία» του αγρότη που «δοκιμάζεται» και πρόσθεσε:  «Βλέπω τους συνταξιούχους, οι οποίοι δεν εξαπατώνται από ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής και αυτοί πρώτοι θα στείλουν το μήνυμα στην κάλπη».
«Βλέπω, ταυτόχρονα και την προσμονή για μια καλύτερη χώρα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά, περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία για όλους» συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Για αυτά θα αγωνιστούμε, την επόμενη μέρα. Και σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους κοντά". 
"Εμείς είμαστε εδώ πέρα για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Εγώ δε θα μιλήσω ούτε για πολλούς, ούτε για λίγους. Διότι και αυτή η ρητορική είναι μια ρητορική διχασμού" τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις εκλογές της Κυριακής «η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα θα στείλουν ένα μήνυμα μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής» και αναφερόμενος στην υποδοχή που συνάντησε κατά την άφιξη του στην ¨Έδεσσα, σχολίασε: «Αν κρίνω από τον κόσμο που αυθόρμητα μαζεύτηκε σήμερα εδώ πέρα στην Έδεσσα,  μάλλον  πιο πολύ κόσμο έχουμε σήμερα εμείς εδώ, από ό,τι είχε ο αντίπαλος μας χθες στη Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη».
Ανέφερε ότι «δεν είναι τυχαίο» που θα κλείσει την προεκλογική περίοδο στη Θεσσαλονίκη, στη Μακεδονία.  «Έχει ιδιαίτερο συμβολισμό αυτή η επιλογή» είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Στηρίξτε μας να στείλουμε το μήνυμα από τη Μακεδονία, από τη Θεσσαλονίκη, θα είναι μπροστάρης η Μακεδονία στην μεγάλη πολιτική αλλαγή».
Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευε ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ παραβρέθηκε και ο βουλευτής Πέλλας της ΝΔ, Γιώργος Καρασμάνης, στελέχη και μέλη του κόμματος. Ο κ.Μητσοτάκης αναχώρησε από την Έδεσσα και θα μιλήσει απόψε στη Φλώρινα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Τσίπρας- Μητσοτάκης = 1-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνα είσαι άξιος της μοίρας σου τέλος!βγάλτε τον αλλά μην βγει κανείς να διαμαρτυρηθεί στην συνέχεια η απάντηση θα είναι καλά πάθατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι στα διψήφια ελλείμματα, στην ανεργία του 30%, στα δομημένα ομόλογα, στις απολύσεις υπαλλήλων που έχουν διοριστεί με ΑΣΕΠ, στο 25ευρο στα νοσοκομεία, στον υποκατώτατο μισθό, στο πάγωμα μισθών, στην επανίδρυση του κράτους με αγροφύλακες κ.λ.π. κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πει κάποιος στο παλικάρι ότι το μαγαζί που μίλησε χωράει 200 άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούλης είσαι και Κούλης θα μείνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που μας κατέστρεψαν 40 χρόνια τώρα θα μας σώσουν είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά καλά μας κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΦΑΛΑΝΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ 1000 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. «Αν κρίνω από τον κόσμο που αυθόρμητα μαζεύτηκε σήμερα εδώ πέρα στην Έδεσσα, μάλλον πιο πολύ κόσμο έχουμε σήμερα εμείς εδώ, από ό,τι είχε ο αντίπαλος μας χθες στη Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη».
    Η΄ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΗ Ή ΕΚΑΝΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΙΛΑΣ;
    ΣΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΙΜΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ Η ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΕΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πακιστανούς πάντως δεν είχε! Και ναι, ήταν πολύς ο κόσμος, τι να κάνουμε.....

      Διαγραφή
  10. Για Θεσσαλονίκη δεν είχε κόσμο ο τσιπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ψηφος στην ενα δημοκρατια σημαινει ανεργια ξανα στο 30% τελος η 13 συνταξη που μολις αρχισε εστω αυτη η μικρη συνταξη δηλαδη.επιστροφη 5 ευρω στα νοσκομεια ξανα κομπινες και μιζες και ολα παλι απο την αρχη..ξυπνηστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή εσύ έχεις καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική των επιδομάτων έχει εξαλείψη την ανεργία ποιο 30% ρεεεε, και ποια σύνταξη βρε που το ασφαλιστικό είναι βόμβα με το δημογραφικό πρόβλημα που κάνεις δεν θέλει να πληρώνει και να έχει μόνο απολαβές

      Διαγραφή
  12. Ρε σπαμοτρολ του Σύριζα.
    Βγάζει μάτια οτι είσαι ένας και μοναδικός που γραφει.
    Το αραία αραία να φαινομαστε σαράνταραια βρήκε εκφραστή στις γκεμπελικες τακτικές των συντρόφων.
    Ραντεβού την Κυριακή σύντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κυριάκο, είμαστε μαζί σου. Την Κυριακή το βράδυ κάνουμε το πρώτο βήμα, με όσο το δυνατό μεγαλύτερη διαφορά και στις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, γυρίζει σελίδα ο τόπος.
    Οι Μακεδόνες δεν ξεχνούν τη συμφωνία των Ψαράδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες μας ρε μακεδονα που ησουν το 2008 οταν οι δικοι σου ηταν βουκουρεστη και πηγαν με γραμμη συνθετης ονομασιας με γεωγραφικο προσδιορισμο; που ησουν οταν ερχοντουσαν χαλκιδικη τα αυτοκνητα με πινακιδες MK που ησουν; που ησουν το 90 οταν ο ηγετης σας ελεγε θα ξεχαστει το ονομα; που ησουν;

      Διαγραφή
    2. Μα ο Κούλης σου είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Στην γλώσσα και εθνότητα διαφωνεί , το όνομα δεν τον πειράζει!!!

      Διαγραφή
  14. Παιδιά αν δεν το έχετε καταλάβει-
    Τον πατέρα του αν τον καταλαβαίνατε δεν θα είχαμε αυτό το χάλι
    αλλά επειδή είστε άτομα που νομίζετε ότι έχει το κράτος μια χήνα πάπια που κάνει χρυσά αυγά και η αριστερά θα τα δίνει στους πολλούς χωρίς να κάνουν τίποτα συνεχίστε να κοιμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηρθε ο γκατεμης και εριξε χαλαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε δεν πάτε να πηδηχτητε από κανένα παράθυρο!!!μας έχετε ορίσει με τους αριστερούς και τους δεξιούς!!!!βρε ουστ από εδώ επιτέλους αφήστε μας ήσυχους!!!!Ραγιαδες όλοι σας!!!! Ου ρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό που ξέρεις είπα και μάλιστα πολύ καλα!Κομμάτο....... Ξέρετε εσείς!Κάθεστε και τρέχετε πίσω από πολιτικάντηδες για να βγείτε μια φοτο και χαίρεστε για αυτό.Αιντε ρε ξυπνήστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ήταν και ο Χριστοφοράκος στο Τημενιδών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όλο το φασισταριό ήταν εκει.Ρε κουφάλες όλοι έχετε φάει ακόμα και τώρα με σύριζα.έλεος ρε κουτάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.