Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βελτιώνεται η κατάσταση του αύλειου χώρου του Κέντρου Υγείας Άρνισσας από την ΠΕ Πέλλας

Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο η εισήγηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΠΚΜ-ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ και 3ης ΥΠΕ

Με το συνολικό ποσό των 20.000,00 € θα χρηματοδοτήσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας το έργο «Αποκατάσταση αύλειου χώρου Κέντρου Υγείας Άρνισσας», μετά την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) του Υπουργείου Υγείας από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα από τους Ιδίους Πόρους. Φορέας υλοποίησης είναι η Π.Ε. Πέλλας και κύριος του έργου καθίσταται η 3η ΥΠΕ.
«Δίνουμε λύση και ανταποκρινόμαστε σε ένα αίτημα μιας σημαντικής δομής υγείας για την περιοχή της Άρνισσας και γενικότερα του ορεινού όγκου του Δήμου Έδεσσας. Η πρωτοβάθμια φροντίδα και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας είναι αδήριτη ανάγκη μιας σύγχρονης και πολιτισμένης κοινωνίας και μιας πολιτικής με επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνεχίζουμε με τις υπογραφές κι άλλων συμβάσεων έργων που μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στη μελέτη του έργου αφορούν αποξήλωση, εκσκαφή και αντικατάσταση αλλά και γενικότερη αποκατάσταση πεζοδρομίων στον περιμετρικό χώρο και κιγκλιδωμάτων όπου χρειάζεται, όπως, επίσης, αποκατάσταση μαρμαρικών και χρωματισμών όπου απαιτείται για την προστασία του κτηρίου από υγρασίες και παρόμοια φαινόμενα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…