Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τάσος Περζικιανίδης: Έφυγε από τη ζωή ο «Χάμπος»!!!


Ο Τάσος Πεζιρκιανίδης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε πολύχρονη θητεία στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 
Ηταν επί χρόνια στέλεχος του Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ενώ είχε συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. Στην τηλεόραση, ο κόσμος τον είχε αγαπήσει μέσα από το σίριαλ του MEGA «Εμείς κι εμείς», εκεί όπου ήταν ο αγαπημένος "Χάμπος".

Ο θάνατος του Τάσου Πεζιρκιανίδη έγινε γνωστός από την αδελφή του, Μαρία, ενώ το δικό του «αντίο» έγραψε στο Facebook και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Αναστασάκης. Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό αύριο Δευτέρα.

Ερμήνευσε δεκάδες ρόλους του παγκόσμιου και του κλασσικού ελληνικού ρεπερτορίου ενώ ενσάρκωσε ορισμένους χαρακτηριστικούς τύπους σε σίριαλ της T.V. Από τις συνεργασίες του ξεχωρίζουν εκείνες με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.