Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης μετά την περιοδεία του στην Αλμωπία: Το πολιτικό κλίμα έχει αλλάξει



Τα παραμυθάκια τελειώνουν, ας ετοιμαστούν όλοι για νίκη - έκπληξη 

Ο Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από έξη υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη περιόδευσε την Δευτέρα 20/05/19 στην Αριδαία και σχεδόν σε όλους τους οικισμούς της Αλμωπίας.
Η περιοδεία αφορούσε στην υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές καθώς και την υποστήριξη του συνδυασμού «Κοιτάμε μπροστά» στις Περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πέραν των προσδοκιών, καμιά σχέση με το κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν δύο χρόνια τώρα πανελλαδικά και τοπικά ΜΜΕ. Η επίπτωση των θετικών εξελίξεων στην οικονομία μετά την έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 που άρχισε να φαίνεται στην τσέπη των πολιτών,  τα τελευταία θετικά μέτρα με την καταβολή της 13ης σύνταξης, η μείωση των τιμών σε ηλεκτρικό ρεύμα, των τιμών στα τρόφιμα και στην εστίαση, οι 120 δόσεις για τις υποχρεώσεις σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία για χιλιάδες επαγγελματίες και στην Πέλλα, η ένταξη της Πέλλας σε εθνικούς σχεδιασμούς μετά από δεκαετίες πλήρους εγκατάλειψης, η σταδιακή «αποκάλυψη» του αντικοινωνικού προγράμματος της ΝΔ  έχουν αλλάξει τελείως το πολιτικό κλίμα ενισχύοντας καθημερινά και περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του για την Ευρώπη των λαών, την Ελλάδα των πολλών. 

Οι πολίτες δεν επιθυμούν να γυρίσουν πίσω σε πολιτικές που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία, σε πολιτικές ΔΝΤ που προωθεί η ΝΔ με κατάργηση της 13ης σύνταξης, κατάργηση των ελαφρύνσεων της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, 7ήμερη εργασία, κατάργηση του δώρου Χριστουγέννων, εργασιακή ζούγκλα και ιδιωτικοποίηση της υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης. 

Κατανοούν ότι η χώρα έχει αλλάξει σελίδα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που επλήγη στα μνημονιακά χρόνια ότι περιθώριο δημοσιονομικό δημιουργείται. Κατανοούν ότι μόνο η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία στις Ευρωεκλογές μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά, μπορεί να συμβάλει στις αναγκαίες πολιτικές για τους πολλούς και όχι για τις ελίτ στην χώρα μας. 
Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, η Πέλλα δεν γυρίζει πίσω. 
Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα γράφει πάνω 13η σύνταξη, μέτρα ελάφρυνσης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, πολιτική παραγωγικής ανασυγκρότησης και δίκαιης ανάπτυξης με αναβαθμισμένη την θέση των εργαζομένων.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. θυμάσαι τι έλεγες τι γράφει το Ναι και το Όχι, και τι ψήφισες στη συνέχεια. Οχι άλλες παπαριες...τελειώνουν και συ μαζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νοιωθουμε τον πανικο σας, δεν εχετε τι να πειτε, ο ΣΥΡΙΖΑ παλι πρωτος

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ[ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΙΩΤΑ] ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΟ 3 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ,ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΟΜΟΡΦΟ .....ΠΑΣΟΚ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.''ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ''.

      Διαγραφή
  2. Ψάξτε για αρχηγό την Κυριακή το βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς.
      Και δεν έγινε ακόμα ο δρόμος απο τους προμάχους.
      Να δούμε απο που θα φύγετε

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα μείνετε μια κακή παρένθεση και εσείς οχι τόσο για τις λαμογιες αλλά για τα ατελείωτα ψέματα σας!

    υγ1 και για τις χαζές ανακοινώσεις σας με την κόντρα με την τζακρη με διαφορά η μια από την άλλη 2 λεπτά
    υγ2 και σαν τους πρώτους στις τρολιες ( γραφεία - υπάλληλοι )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηφάκη και η Μακεδονία μας άλλαξε. Την άλλαξες δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως στη Σκύδρα τα άκουσε σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι Γιαννη το πολιτικό κλίμα αλλαξε και θα σας αλλάξει άμεσα. Τα παραμυθάκια τελείωσαν πραγματι, δεν έχετε ανθρώπους στα τέσσερα αλλά ανθρώπους που σας
    διώχνουν. Αν το φτυσιμο το νιώθετε βροχή πάρτε αδιάβροχο! Προσεχώς καταιγιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τη 13η σύνταξη πώς τη χαρακτηρίζετε όταν δεν καταβάλλεται ολόκληρη; Γιατί την δίνετε πριν τις εκλογές; Τα κοινωνικά επιδόματα ξέρετε ποιοι τα παίρνουν; Οι Ρομά και οι πρόσφυγες. Τις μειώσεις στη ΔΕΗ που τις είδατε; Το εθνικό σύστημα υγείας νοσεί. Με τις δικές σας νομοθετικές διατάξεις διευκολύνετε και ενθαρρύνετε τη βία, την εγκληματικότητα και τις κοινωνικές αναταραχές. Έχετε αφοπλισει την Ελληνική αστυνομία σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών αλλά εσείς φυλάσσεστε από διμοιρίες ΜΑΤ! Πάτε μπροστά πώς ; Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από το παλιό ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικές σας συμπεριφορές είναι φασιστικες! Προβληματίζεστε με πόσα ποσοστά θα χάσετε τις εκλογές κι όχι αν θα κερδίσετε. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και νοημοσύνη έχουμε και αντίληψη. Τέλος, πρέπει να ξέρετε ότι :Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ με 200 ή 300 ευρώ, τα χρήματα της 13ης σύνταξης που είστε και υπερήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχα πλάκα έχετε! Αμφιβάλλω αν αυτα που λες τα πιστεύεις κ.σιφακη!! ΧΘΕΣ το ΣτΕ έκρινε συνταγματική την περικοπή δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα, επίδομα αδείας στο Δημόσιο!!! Άλλαξε την δήλωση ποιό πάνω, όπως εξαφανισατε την διαφήμιση με την γιαγιά και την 13η σύνταξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο άρειος πάγος έκανε αίτηση αναίρεσης κατά της ακυρωτικές απόφασης για χορήγηση άδειας στον δολοφόνο ρης 17Ν ,που τον χειροκροταει και τον υποδέχεται σε κάθε άδεια του ο γιος του προέδρου της βουλής.
      Του Βούτση.
      Το άλλο το καλό το παιδι ο Ρωμανός έδειξε λέει καλη διαγωγή και το απόφυλακίζουν...
      Βγαλτε όσους μπορειτε και όσους προλαβετε,θα ξαναμπούν μέσα μαζί με κάτι άλλους.

      Διαγραφή
  10. Κυριακή κοντή γιορτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη21 Μαΐου 2019 στις 8:43 μ.μ.

    Έκδηλος ο πανικός στα σχόλια των ανώνυμων- επώνυμων. Όλα τα παραμυθάκια τους κατέρρευσαν και τώρα θα βρεθούν μπροστά στην πραγματικότητα και όχι στις "δημοσκοπήσεις" του κ. Μαρινάκη..
    Οι πολίτες της Πέλλας αποδεικνύουν στις περιοδείες του βουλευτή ότι δεν "τσίμπησαν" στις ακρότητες και στα φοβικά σύνδρομα που προσπάθησαν κάποιοι να καλλιεργήσουν και θα ψηφίσουν με βάση το συμφέρον το δικό τους, της Πέλλας και της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρωθυπουργός Μητσοτάκης , σηφακης στα αποδυτήρια, για να μαζεύει τα σώβρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ντροπή σας που παίρνετε θεση σε πολιτικά ζητήματα η σωστή δημοσιογραφία δεν περνει θεση απλα ανακοινωνει τα νεα!! Ο κοσμος εχει καταλάβει τι ειναι ο συριζα.. με την αυξηση των μισθών και την μείωση του αφορολογητου.. αντε Γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σύντροφε.
      Έχεις δίκιο.
      Ντροπή μάς.
      Πρέπει μονο να διαβάζουμε τα δελτία τύπου - εκθέσεις ιδεών του ανεκδιηγητου βολευτη μας.
      Που σε ενα βράδυ έπαψε την συνεργασια συνεργείου με δημόσια υπηρεσία επειδή τον είπε προδότη.
      Πως είπε και ο άλλος ανεκδιηγητος ο Κοτζιάς < σκασε και Άκου...>
      Σκασε και Άκου λοιπόν.
      Επειδή οτι αντίθετο με αυτά που λέει είναι ακραίο και φασιστικό.
      Επειδή επιτέθηκαν σε υποστηριζόμενο απο αυτόν και το Σύριζα υποψήφιο έβγαλε ανακοίνωση οτι τους προμοταρει η δεξιά.
      Προχτες στην Θεσσαλονίκη σύντροφοί μαχαίρωσαν ακραίο φασίστα επειδή φόραγε μπλούζα για τα 100 χρόνια της γενοκτονίας των ποντίων.
      Μα τόσο θράσος είχε και αυτός??
      Αλλά δεν έβγαλε ανακοίνωση / έκθεση ιδεών.
      Μήπως και η επίθεση σήμερα στην βουλή ηταν δεξιά προβοκάτσια??
      Αλλά για εκείνο δεν είδαμε καμία ανακοίνωση, ουτε για τις αλλεπάλληλες καταδρομικές των συντρόφων του Ρουβίκωνα και διαφόρων άλλων.
      Και όπως πολύ σωστα το είπες ο κόσμος κατάλαβε - αργά μεν - αλλά κατάλαβε τι είναι ο Σύριζα.
      Με την εικονική αύξηση μισθών και την μείωση που λες ,αλλά με τους κρυφούς φόρους το καλάθι είναι ποιο αδειο σύντροφε.
      Δεν είμαστε ιθαγενείς να μας κοροιδεψετε με καθρεφτάκια και ουίσκι.
      Μήπως ήσουν και εσύ στο κότερο???
      Άντε γεια ,άντε γεια ποτε ξανά μαϊμού αριστερά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.